Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην όμορφη Ζάκυνθο! Δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο 2 νέα επεισόδια, το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 17:45 το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο νησί και την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 17:45 το δεύτερο!

- Advertisement -

Το Σάββατο 10/06 o Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στο «Φιόρο του Λεβάντε», τη μαγευτική Ζάκυνθο!

Επισκέπτονται τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Διονυσίου, του πολιούχου της Ζακύνθου, και κάνουν βόλτα στις πλατείες Αγίου Μάρκου και Διονυσίου Σολωμού οι οποίες αποτελούν την ‘καρδιά’ της πόλης.

Στην Μπόχαλη απολαμβάνουν την πανοραμική θέα που προσφέρει προς την πόλη της Ζακύνθου, ενώ στον Λόφο του Στράνη μας παρουσιάζουν το πιο ρομαντικό σημείο της πόλης αλλά και το άγαλμα του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού. Στο ορεινό χωριό Βολίμες εντοπίζουν μία καταπληκτική εκκλησία σε μπαρόκ στιλ.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ανακαλύπτουν την παραλία Ξύγκια της Ζακύνθου· γνωστή για τις ιαματικές πηγές της, κάνουν βόλτα με σκάφος στις Γαλάζιες Σπηλιές και θαυμάζουν την παραλία Ναυάγιο από ψηλά, προσφέροντάς μας μοναδικές εικόνες

Δείτε το trailer:

Συνεχίζοντας την Κυριακή 11 Ιουνίου…

- Advertisement -

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι στο «Άνθος της Ανατολής», την εξωπραγματικά όμορφη Ζάκυνθο!

Μας παρουσιάζουν το πρώτο θαλάσσιο πάρκο της Ελλάδας, όπου στην παραλία Γέρακας γεννούν τα αυγά τους οι χελώνες Καρέτα – Καρέτα. Στη συνέχεια επισκέπτονται το εξωτικό νησάκι του Αγίου Σώστη ή Καμέο, όπως το γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος.

Ταξιδεύουν μέχρι το χωριό Κερί για να θαυμάσουν τη θέα που κόβει την ανάσα, αλλά και τη λίμνη Κερίου· ένα ιδανικό καταφύγιο ηρεμίας.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ επισκέπτονται την ιερά μονή Παναγίας Αναφωνήτριας· το μοναστήρι όπου μόνασε ο Άγιος Διονύσιος, και κάνουν βόλτα στο παραδοσιακό χωριό της Ζακύνθου Έξω Χώρα.

Επίσης στο Πόρτο Ρόξα διαπιστώνουν ότι η Ζάκυνθος έχει και φιόρδ, ενώ στο Πόρτο Λιμνιώνα θαυμάζουν τα βραβευμένα διάφανα νερά του.

Φυσικά δεν παραλείπουν να απολαύσουν αυθεντικές ζακυνθινές καντάδες!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ