Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν στο Ιράν και συγκεκριμένα ολοκληρώνουν το ταξίδι στον συναρπαστικό αυτό προορισμό!

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά θα πάμε εκτός συνόρων στο μοναδικό Ισφαχάν με δύο επεισόδια back to back, Σάββατο 9 Απριλίου στις 17:50 με το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο Ισφαχάν, το οποίο θα πεοβληθεί σε επανάληψη και Κυριακή 10 Απριλίου στις 17:50 με το δεύτερο μέρος με ένα νέο ολοκαίνουριο επεισόδιο που ολοκληρώνει και το ταξίδι σε αυτόν τον μοναδικό προρισμό!

Στο πρώτο επεισόδιο ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Ιράν. Αυτή την εβδομάδα επισκέπτονται το Ισφαχάν, τον «θησαυρό» της Περσίας!

Μας ξεναγούν στην κεντρική πλατεία του Ισφαχάν που σφύζει από ζωή, το Abbasi Hotel· ίσως το πρώτο ξενοδοχείο – παλάτι του κόσμου, και στο παζάρι της πόλης, όπου ανακαλύπτουν χαλιά για όλα τα βαλάντια.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μαγεύονται από τη γέφυρα Si-O-Seh-Pol, ενώ γνωρίζουν καλύτερα τους κατοίκους του Ισφαχάν περπατώντας στον πεζόδρομο Abbasi και πηγαίνοντας στη Γέφυρα του Βασιλιά, στο σημείο δηλαδή όπου οι Ιρανοί κάνουν πάρτι κυρίως τα βράδια.

Επίσης δοκιμάζουν τοπικές σπεσιαλιτέ στο γνωστό εστιατόριο «Σεχραζάτ», αλλά και σε ένα εστιατόριο που αρχικά ήταν λουτρά και μετατράπηκε σε εστιατόριο!

Δείτε επίσης το νέο επεισόδιο με το δεύτερο μέρος του μοναδικού αυτού ταξιδιού αυτή την Κυριακή 10 Απριλίου στις 17:50, στο OPEN.

Διαβάστε ακόμα:  «Εικόνες»: Ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει στο Λούξορ και τη Βενετία - Δύο μαγικοί προορισμοί αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στο Ιράν επισκεπτόμενοι τον απόλυτο προορισμό, το Ισφαχάν!

Μας ξεναγούν στο άκρως μαγευτικό Τζαμί Abbasi που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στο Παλάτι Αλί Καπού, όπου μας αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά των βασιλιάδων.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το παραδοσιακό χωριουδάκι Αμπιανέ, την εντυπωσιακή εκκλησία Vank στην αρμένικη συνοικία του Ισφαχάν, το πανέμορφο τζαμί χωρίς μιναρέδες Σεϊχ Λοτφολά και αγοράζουν σκάκι στο παζάρι της πόλης.

Επίσης πίνουν καφέ σε ένα παραδοσιακό καφενείο και δοκιμάζουν τοπικές σπεσιαλιτέ που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!

Δείτε το τρέιλερ

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροAMARA – Ο ορίζοντας σου ανήκει!
Επόμενο άρθροH AEGEAN αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία με το νέο της Business Lounge
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ