Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη αλλά συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα… Από το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Ζιμπάμπουε και το Κέιπ Τάουν έχουμε πάει στο Ιράν!

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά στο Ιράν. Tο πέμπτο μέρος του μοναδικού αυτού ταξιδιού δεν μεταδόθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο την περασμένη Κυριακή 27 Φεβρουαρίου  λόγω των έκτακτων τραγικών εξελίξεων με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

- Advertisement -

Ωστόσο, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ επιστρέφουν αυτή την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 17:55 στο OPEN και ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στο Ιράν επισκεπτόμενοι τον απόλυτο προορισμό, το Ισφαχάν.

Μας ξεναγούν στο άκρως μαγευτικό Τζαμί Abbasi που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στο Παλάτι Αλί Καπού, όπου μας αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά των βασιλιάδων.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το παραδοσιακό χωριουδάκι Αμπιανέ, την εντυπωσιακή εκκλησία Vank στην αρμένικη συνοικία του Ισφαχάν, το πανέμορφο τζαμί χωρίς μιναρέδες Σεϊχ Λοτφολά και αγοράζουν σκάκι στο παζάρι της πόλης. Επίσης πίνουν καφέ σε ένα παραδοσιακό καφενείο και δοκιμάζουν τοπικές σπεσιαλιτέ που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!

Εδώ μπορείτε να δείτε τα δύο πρώτα επεισόδια του συναρπαστικού ταξιδιού στο Ιράν

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ