Εικόνες Σουηδική Λαπωνία

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open TV, αυτή την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στις 20:00, με ένα ακόμα νέο υπέροχο επεισόδιο!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά στη Σουηδία και θα δούμε το τρίτο μέρος αυτού του υπέροχου ταξιδιού αυτή την Κυριακή 4 Απριλίου στις 20.00, στο OPEN. Μην χάσετε τη συναρπαστική συνέχεια!

Σε αυτό το επεισόδιο ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι τους στη Σουηδία και συγκεκριμένα στη βασίλισσα του χειμώνα, τη σουηδική Λαπωνία!

Κάνοντας ένα ονειρικό road trip από τη Λουλέα προς το Χάραντς φτάνουν στο αληθινά παραμυθένιο Χάραντς, όπου η θερμοκρασία φτάνει στους -20οC. Εκεί, μέσα στην άσπιλη φύση, ανακαλύπτουν το καταπληκτικό Tree Hotel και κάνουν χιλιόμετρα μαγείας στον Αρκτικό Κύκλο με σνόουμομπιλ. Επισκέπτονται το Arctic Bath, το μοναδικό ξενοδοχείο που επιπλέει, κάνουν σάουνα και βουτιά στο παγωμένο ποτάμι στους -5οC και για το τέλος απολαμβάνουν prive γεύμα πάνω στο παγωμένο ποτάμι.

Διαβάστε ακόμα:  Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν στο εκπληκτικό Μπουένος Άιρες – Δείτε τα δύο νέα επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο!

Δείτε το trailer

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ