Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη αλλά συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα… Από το Γιοχάνεσμπουργκ και τη Ζιμπάμπουε στο Κέιπ Τάουν και το ταξίδι συνεχίζεται στη Νότια Αφρική με τελευταίο σταθμό το Πάρκο Κρούγκερ!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι στη Νότια Αφρική! Δείτε το νέο επεισόδιο του ταξιδιού αυτή την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 17:55 στο OPEN.

- Advertisement -

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στη Νότια Αφρική, με τελευταίο σταθμό τους το Πάρκο Κρούγκερ!

Στο Πάρκο Κρούγκερ, συγκεκριμένα στο νότιο μέρος του, κάνουν σαφάρι και παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής λιοντάρια, ελέφαντες, ρινόκερους και κροκόδειλους.

Επίσης βιώνουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς μία λεοπάρδαλη κάνει εισβολή στο ξενοδοχείο διαμονής της ομάδας των ΕΙΚΟΝΩΝ.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο – τρένο, τα πέρα κάθε περιγραφής ιδιωτικά καταφύγια του Πάρκου Κρούγκερ και τέλος απολαμβάνουν ένα ατμοσφαιρικό δείπνο μέσα στην άγρια σαβάνα.

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ