Εικόνες Δούσης Σουηδία
Ενημερώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022, 12:02

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open TV, αυτή την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 στις 20:00, με ένα ακόμα νέο υπέροχο επεισόδιο!

- Advertisement -

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά φτάνουν στη Σουηδία και θα δούμε το δεύτερο μέρος αυτού του υπέροχου ταξιδιού αυτή την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 20.00, στο OPEN. Μην χάσετε τη συναρπαστική συνέχεια!

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι τους στη Στοκχόλμη, στην πιο ρομαντική και παγωμένη πόλη της Σουηδίας.

Σε αυτή την εκπομπή κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Στοκχόλμης και θαυμάζουν τις εντυπωσιακές γέφυρες. Επισκέπτονται την Όπερα, το hot point στο κέντρο της Στοκχόλμης, και το Grant Cafe με την αξιοσημείωτη ιστορία. Επισκέπτονται στον Βασιλικό Κήπο, το πασίγνωστο Μουσείο Βάσα και μένουν έκπληκτοι με τα καταπληκτικά μέγαρα που κοσμούν τους δρόμους της Στοκχόλμης και το όλο κινηματογραφικό σκηνικό.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του δεν παραλείπουν να δοκιμάσουν τις σπεσιαλιτέ ενός εστιατορίου με ρεκόρ Γκίνες και να επισκεφτούν τον ναό της γαστρονομίας στην Στοκχόλμη.

Δείτε το trailer

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ