Εικόνες Δούσης

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open TV, αυτή την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 στις 20:00, συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα με ένα νέο υπέροχο επεισόδιο!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες», αυτή τη φορά ταξιδεύουν στην Κρήτη στο υπέροχο Ηράκλειο! Δείτε το πρώτο μέρος του ταξιδιού την Κυριακή 25 Ιουλίου στις 20.00, στο OPEN.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στην «καρδιά» της Κρήτης, το Ηράκλειο!

Μέσα από τη μοναδική ματιά της εκπομπής μας ξεναγούν στην πόλη του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στο φρούριο Κούλε και την ενετική Λότζια.

Στη συνέχεια επισκέπτονται τα εντυπωσιακά ανάκτορα της Κνωσού, τα παραδοσιακά χωριά του Ηρακλείου Αρχάνες και Φόδελε και «σκλαβώνονται» από τη μοναδική φιλοξενία των αυθεντικών Κρητικών στο Οροπέδιο Μαλεβιζίου.

Επόμενη στάση του Τάσου Δούση και της ομάδας του οι καταπληκτικές παραλίες της Αγίας Πελαγίας και της Αμμουδάρας.

Δείτε το trailer:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!  

- Advertisement -
Διαβάστε ακόμα:  «Εικόνες»: Ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει Καρταχένα και Καστοριά - Δύο συναρπαστικά επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ