Εικόνες Κορυσχάδες Ευρυτανίας

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» μας ταξιδεύουν στην όμορφη Ευρυτανία και τα ορεινά, γραφικά χωριά της και όχι μόνο! Μετά το Μεγάλο Χωριό και το Φαράγγι “Πάντα Βρέχει” ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται τις όμορφες Κορυσχάδες!

Οι Κορυσχάδες είναι ένα από τα πιο γνωστά χωριά της Ευρυτανίας,  που βρίσκεται πολύ κοντά στο  Καρπενήσι, μόλις 5 χλμ. νοτιοδυτικά από την ευρυτανική πρωτεύουσα. Το χωριό είναι χτισμένο σε υψόμετρο 940 μέτρων μέσα στο ελατόδασος και θα σας υποδεχθεί στην κεντρική πλατεία με τον πλάτανο, τα ταβερνάκια και τα καφενεδάκια και τον καλοδιατηρημένο οικισμό να αναπτύσσεται αμφιθεατρικά γύρω της!

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες έφτασαν στις Κορυσχάδες και μας αποκαλύπτουν άγνωστα σημεία, μυστικά και tips, και μας ξεναγούν σε έναν από τους ομορφότερους ορεινούς οικισμούς όχι μόνο της Ευρυτανίας αλλά της χώρας!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα παρουσιάζουν τις ομορφιές του τόπου και όλα όσα θα δούμε και θα κάνουμε εκεί.

Διαβάστε ακόμα:  «Εικόνες»: Ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει Καρταχένα και Καστοριά - Δύο συναρπαστικά επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο

Δείτε το βίντεο

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” του, γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

- Advertisement -

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ