Η AirlineRatings.com ανακοίνωσε τις 20 πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες για το 2019 από τις 405 που παρακολουθεί. Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας, Geoffrey Thomas, αυτές οι αεροπορικές εταιρείες είναι “standouts” στον κλάδο και στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας, της καινοτομίας, και στο να προμηθεύονται νέα αεροσκάφη.

Δείτε ακόμα: Οι πιο συνεπείς αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως για το 2018

Οι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη για τη δημιουργία αυτής της λίστας είναι, οι έλεγχοι που γίνονται στα αεροπλάνα, τα ατυχήματα της εκάστοτε εταιρείας, καθώς και η ηλικία του στόλου των αεροσκαφών.

Οι Top 20 πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες είναι οι (με αλφαβητική σειρά):

Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon Airways, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Cathay Pacific Airways, Emirates, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, KLM, Lufthansa, Qantas, Qatar, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Swiss, United Airlines, και Virgin group of airlines (Atlantic και Australia).
Η Qantas, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αυστραλίας, είναι αυτή που κέρδισε την πρώτη θέση!

Διαβάστε ακόμα:
Travel+Leisure: Τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο - Λίμνες, ακτές και στην 1η θέση μια ελληνική παραλία!

Επίσης, σε αντίθεση με ορισμένες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, οι παρακάτω έχουν περάσει τους αυστηρούς ελέγχους της IOSA με άριστα.

Οι Top 10 πιο ασφαλείς low-cost αεροπορικές εταιρείες είναι οι (με αλφαβητική σειρά):

Flybe, Frontier, HK Express, Jetblue, Jetstar Australia / Asia, Thomas Cook, Volaris, Vueling, Westjet και Wizz.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ