Υπάρχουν 2 είδη ταξιδιωτών στον κόσμο: αυτοί που απολαμβάνουν το ταξίδι τους κι αυτοί που παραπονιούνται. Κι επειδή τα παράπονα και ο τουρισμός φαίνεται πως πάνε χέρι-χέρι, ας δούμε για ποιους λόγους γκρινιάζουν οι τουρίστες σε συγκεκριμένα μέρη.

Ταζ Μαχάλ, Ινδία
Παρ’ όλο που το μαυσωλείο είναι σίγουρα ένα αξιοθέατο που πρέπει να δείτε στη ζωή σας, η γύρω περιοχή δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να βγείτε από το τουριστικό μονοπάτι για πολύ.

- Advertisement -

Μανίλα, Φιλιππίνες
Πιθανόν να μην υπάρχει καλύτερο μέρος για να σας ληστέψουν ή να σας εξαπατήσουν, συν του ότι πρόκειται για μια από τις πιο πολυπληθείς πόλεις της Ασίας.

Υπερεκτιμημένες οι παραλίες της Τζαμάικα για κάποιους τουρίστες

Τζαμάικα
Αν φύγετε από την Ελλάδα, να πάτε Τζαμάικα για τις παραλίες, ξανασκεφτείτε το. Για πολλούς, οι παραλίες δεν είναι τόσο ειδυλλιακές όσο νομίζουν οι περισσότεροι και όσοι δεν είναι ντόπιοι συχνά παρενοχλούνται.

Νάπολη, Ιταλία
Είναι πολύ πιο βρόμικη και φτωχή από τη ρομαντική ιταλική πόλη που έχετε στο μυαλό σας.

Τζακάρτα, Ινδονησία
Η κίνηση είναι σαν να ενώσετε την Κηφισίας, την Πατησίων και τον Κηφισό μαζί σε ώρα αιχμής, με έργα.

Ψώνια με το… ζόρι στο Μαρόκο

Μαρόκο
Ετοιμαστείτε να αγοράσετε με το ζόρι πράγματα που δεν χρειάζεστε από διάφορες αμείλικτες συμμορίες.

5 υπέροχες ιδέες για κοντινή ημερήσια εκδρομή!

Παρίσι, Γαλλία
Υπάρχει στην πραγματικότητα ένα ψυχολογικό σύνδρομο: το σύνδρομο του Παρισιού. Οι Ιάπωνες τουρίστες φαίνεται πως εκδηλώνουν συχνά κρίσεις πανικού, όταν η πόλη δεν εκπληρώνει τις μη ρεαλιστικές απαιτήσεις τους, ενώ υπάρχει και γραμμή… βοηθείας. Σίγουρα δεν είστε Ιάπωνες, αλλά κάποιοι από εσάς ίσως πρέπει να ρίξετε τις απαιτήσεις σας.

Ταϊλάνδη
Είναι ίσως από τα πιο άνομα μέρη του κόσμου, με διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ