Χριστουγεννιάτικο χωριό Θεσσαλονίκη

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Θεσσαλονίκη είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του σε μικρούς και μεγάλους, με πλούσιες δραστηριότητες.

Επίσης, μην χάσετε την Χριστουγεννιάτικη προσφορά από την Ryanair! Κλείστε τα εισιτήρια σας μόνο με…10€!

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στη Θεσσαλονίκη είναι πλαισιωμένο με παραδοσιακά ξύλινα σπιτάκια που έχουν στηθεί ήδη και περιμένουν να υποδεχθούν τους επισκέπτες με διάφορες εκπλήξεις. Το δέντρο έχει πάρει την θέση του και αναμένεται σήμερα, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, να στολιστεί για να μπορέσουν μικροί και μεγάλοι να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων.

Το δέντρο που αναμένεται να «λάμψει» σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους και θα ακολουθήσει μία μεγάλη συναυλία με την Άληστις Πρωτοψάλτη. Την παρουσίαση την έχει αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης και αναμένονται πλήθος κόσμους στις εκδηλώσεις.

Αύριο, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, θα φωταγωγηθεί το Δέντρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Πλατεία Δικαστηρίων όπου και θα ακολουθήσει συναυλία της Josephine, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Η εντυπωσιακή εκδήλωση για την φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Κόσμου! (video)

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πραγματοποίησε μία σπουδαία εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου!

Στην μεγαλειώδη εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Σάββατο 30/11, παραβρέθηκαν παραπάνω από 40.000 επισκέπτες. Οι ηλικίες ήταν διάφορες και οι μικροί και οι μεγάλοι παρακολούθησαν τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο να «ζωντανεύει».

Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια στα πλατάνια κατά μήκος του καναλιού άναψαν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύφθηκαν σε όλη τους τη λάμψη, το Παγοδρόμιο γέμισε επισκέπτες που στροβιλίζονταν σε γιορτινούς ρυθμούς.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Επίσης το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην εκδήλωση του , τα Σιντριβάνια στο Κανάλι συμμετείχαν κι αυτά, με δύο χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, το «It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas» του Johnny Mathis και «Το Βαλς των Λουλουδιών» από τον Καρυοθραύστη του Τσαϊκόφσκι, οι οποίες θα παρουσιάζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Όλα αυτά μαζί συνέθεσαν ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό πάνω στο οποίο στήθηκε μια μεγάλη γιορτή με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της soul queen Idra Kayne.                                    

Αίσθηση προκάλεσαν και οι τέσσερις νέες φωτεινές εγκαταστάσεις κορυφαίων δημιουργών του είδους που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και δημιούργησαν μια ονειρική ατμόσφαιρα φωτός και ήχου που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους.

Kάθε μέρα του Δεκεμβρίου στο ΚΠΊΣΝ θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι!

Δείτε πλάνα από την εντυπωσιακή εκδήλωση, από το κανάλι του SNFCC:

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ