Ένα βίντεο με τα «μαγικά» φυσικά τοπία που μπορούμε να συναντήσουμε σε μία «ξενάγηση» μας στην Σλοβενία και την Κροατία.

Επίσης, ανακαλύψτε την Ουσουάια, την πιο πολύχρωμη πόλη στο «τέλος του…κόσμου»! (video)

Τα φυσικά τοπία στην Σλοβενία και την Κροατία είναι εντυπωσιακά και ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να δει μοναδικά «παρθένα» τοπία που θα «κορυφώσουν» την εμπειρία του.

Ένας ταξιδιώτης δημοσίευσε με ένα βίντεο τις μοναδικές εμπειρίες που του χάρισε το φυσικό τοπίο στην Σλοβενία και την Κροατία. Φοβερά χρώματα, φοβερές εικόνες από εντυπωσιακά τοπία που μας δίνει απλόχερα η «φύση» για να τα απολαμβάνουμε.

Η «μαγική» λίμνη στη Σλοβενία

Ανάμεσα στα σημεία που επισκέφθηκε και η λίμνη Bled που τη κοσμεί ένα μικρό νησάκι στο κέντρο της που έχει πλούσια βλάστηση. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει είναι η εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Η εκκλησία χρονολογείται τον 17ο αιώνα και χτίστηκε στην θέση ενός παλαιότερου ναού από τον οποίο σώζονται οι τοιχογραφίες του μέχρι και σήμερα. Το 52 μέτρων καμπαναριό της, θα κερδίσει αμέσως την προσοχή σας και αποτελεί την τελευταία “πινελιά” μίας πραγματικής ζωγραφιάς.

Διαβάστε ακόμα:
Κόσμος: Πολυτελή ξενοδοχεία με εντυπωσιακές σουίτες μέσα σε σπηλιές - Από τη λίστα δεν θα έλειπε και ένα ελληνικό

Η λίμνη βρίσκεται στην Σλοβενία και το σκηνικό που είναι «ζωγραφισμένο» θυμίζει παραμύθι.

Το Εθνικό πάρκο στην Κροατία

Στην Κροατία διακρίνουμε το Εθνικό Πάρκο Plitvice, που μας αφήνει «άφωνους» με την φυσική ομορφιά του και τους πολλούς καταρράκτες που σχηματίζονται και καταλήγουν στη λίμνη. Το πάρκο περιλαμβάνει 16 λίμνες οι οποίες συνδέονται με μια σειρά καταρρακτών, καθώς και αρκετές σπηλιές.

Η περιοχή είναι σχεδόν ολοκληρωτικά καλυμμένη από δάση με οξιές, έλατα (κυρίως λευκή ελάτη), πεύκα, σημύδες και σφενδάμια. Επίσης, το πάρκο διαθέτει σπάνια πανίδα όπως η ευρωπαϊκή καφέ αρκούδα, ο λύκος, ο αετός, η κουκουβάγια, ο λύγκας, η αγριόγατα και ο αγριόκουρκος, μαζί με πολλά πιο συνηθισμένα είδη.

Απολαύστε τα πλάνα στο βίντεο του Enrique Pacheco:

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ