Ο γύρος του κόσμου σε 4 λεπτά!

Και ποιος δεν θα ήθελε να κάνει το γύρο του κόσμου, και ιδίως σε 4 λεπτά… Μοναδικές εμπειρίες, διαφορετικοί πολιτισμοί, εντυπωσιακές εικόνες… Πολλοί το ονειρεύονται, όμως λίγοι καταφέρνουν να το πραγματοποιήσουν.

Επειδή, εμείς στο travelstyle.gr, πιστεύουμε ότι είναι εφικτό να μπορέσουν πολλοί να το πραγματοποιήσουν, σας έχουμε και παράδειγμα για να κάνετε το “γύρο του κόσμου” με low cost αεροπορικές!

Για όσους θέλουν να πάρουν έμπνευση ή απλά να δουν πως είναι μια τέτοια εμπειρία, ο φωτογράφος Kien Lam από το Σαν Φρανσίσκο φρόντισε να δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά κατάφερε να αποτυπώσει 343 ημέρες ταξιδιού σε 15 χώρες του κόσμου, που πραγματοποίησε μέσα σε διάστημα τριών ετών. Από την Αυστραλία στην Ινδία και από το Νεπάλ μέχρι τη Νικαράγουα, ο Lam συγκέντρωσε 6.286 φωτογραφίες και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό timelapse βίντεο, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, από τις εξής γωνιές του πλανήτη: ΗΠΑ, Καναδάς, Μεξικό, Αγγλία, Σκωτία, Γερμανία, Δανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ινδία, Νεπάλ, Νικαράγουα και Ονδούρα.

Διαβάστε ακόμα:
Γνωρίστε τη μαγική Σικελία μέσα από ένα όμορφο video!

4 λεπτά είναι αρκετά για να κάνεις τις διακοπές της ζωής σου

Το ταξίδι όπως έχω πει πολλές φορές είναι ένας τρόπος ζωής αλλά και αναζήτησης για να ανακαλύψουμε τον κόσμο. Πίστευες ότι είναι αρκετά 4 λεπτά για να κάνεις τις διακοπές της ζωής σου;

Κι όμως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο! Καθώς ψάχναμε πέσαμε πάνω στο συγκεκριμένο βίντεο νιώσαμε αμέσως ότι βρισκόμαστε στην Νότια Αφρική, στην υπέροχη ομορφιά του Μαυρίκιου και στο όνειρο όλων που είναι το Λος Άτζελες…

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ