Ξενάγηση στο μοναδικό ιδιωτικό Boeing 787 Dreamliner του κόσμου!

Το μοναδικό ιδιωτικό Boeing 787 Dreamliner του κόσμου ξεχειλίζει από πολυτέλεια και αυτό θα το καταλάβετε από την παρακάτω ξενάγηση.

Επίσης, μιας και μιλάμε για αεροσκάφη αυτά είναι τα πιο ασφαλή αεροσκάφη! Δεν έχουν σημειώσει ποτέ θανατηφόρο ατύχημα!

Το κύριο σαλόνι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 16 άτομα, ενώ υπάρχουν 2 μεγάλα τραπέζια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φαγητό ή διασκέδαση. Επίσης, υπάρχουν 2 καναπέδες που μπορούν να απομακρυνθούν ή να ενωθούν με το πάτημα ενός κουμπιού!

Όσον αφορά την ξεκούραση, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κλειστό υπνοδωμάτιο που έχει όλη την άνεση ενός σπιτιού. Πίσω από την κρεβατοκάμαρα υπάρχει μπάνιο με ευρύχωρο ντους, πέτρινο καπλαμά και διπλό νιπτήρα. Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, δεν επιτρέπονται εικόνες από την ιδιωτική τουαλέτα. Το ντους μάλιστα μπορεί να χωρέσει έως και 210 γαλόνια νερό, κυριολεκτικά απεριόριστη παροχή νερού!

Στο πίσω τμήμα του Dream Jet, υπάρχουν 18 πλήρεις επίπεδες θέσεις (παρόμοιες με τις θέσεις Business Class) για επιπλέον επισκέπτες. Υπάρχουν επίσης 6 καθίσματα Economy Premium για VIP υπαλλήλους.

Ο Sam Chui, γνωστός για τα ταξιδιωτικά του video, μας ξεναγεί μέσα στο πολυτελές αεροσκάφος:

Πωλείται το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου! Δεν φαντάζεστε ποια είναι η τιμή του!

Το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο, το «Stratolaunch», πωλείται, και όπως είναι αναμενόμενο, η τιμή του είναι «τσουχτερή»!

Το εν λόγω αεροσκάφος, που κατασκευάστηκε από την εταιρεία αεροναυπηγικής Scaled Composites, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο ακόμη κι από τη ναυαρχίδα της Airbus, το Α380, έχει δυο ατράκτους και «φορά» έξι κινητήρες Boeing 747.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Το άνοιγμα των φτερών του φτάνει τα 117 μέτρα σε μήκος, και το σχήμα του θα λέγαμε πως είναι κάπως… ασυνήθιστο, αφού μοιάζει με ένα καταμαράν του ουρανού. Επίσης, δείτε τι έρχεται για να «ταράξει» το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών!

μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο

Αεροσκάφος που θα μεταφέρει… διαστημικούς πυραύλους

Οι κατασκευαστές του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το προορίζουν για να μεταφέρει και να αφήνει σε ύψος έναν μικρό πύραυλο, η μηχανή του οποίου θα τίθεται τότε σε λειτουργία για να το οδηγήσει στο διάστημα, όπου θα θέτει σε τροχιά δορυφόρους.

Πρόκειται για μια πιο ομαλή μέθοδο εκτόξευσης διαστημικών οχημάτων από τις κλασικές εκτοξεύσεις πυραύλων από πλατφόρμες, καθώς για να επιτευχθεί επαρκεί ένας μεγάλος διάδρομος απογείωσης.

Stratolaunch

Η εταιρία Holding Vulcan επιδιώκει να πωλήσει το Stratolaunch για… 400 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το CNBC. Η«τσουχτερή» τιμή περιλαμβάνει την ιδιοκτησία του αεροπλάνου καθώς και την πνευματική ιδιοκτησία και τις εγκαταστάσεις.

Το Vulcan είναι ο επενδυτικός όμιλος του Paul Allen, συνιδρυτής της Microsoft, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2018.

Να σημειωθεί ότι, πιθανοί αγοραστές για το Stratolaunch, είναι τρεις δισεκατομμυριούχοι: Elon Musk, Jeff Bezos και Richard Branson.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ