Υπάρχουν αυτοί που όταν ταξιδεύουν σε μια ξένη πόλη/χώρα έχουν ως προτεραιότητά τους να ανακαλύψουν τα πιο καλά εστιατόρια και μπαρ της περιοχής, και υπάρχουν και εκείνοι που προτεραιότητά τους σε μια τέτοια περίπτωση είναι να ξετρυπώσουν το πιο ψαγμένο δισκάδικο της περιοχής.

Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, τώρα υπάρχει ένα site ειδικά φτιαγμένο για εσάς και την αδυναμία σας στο βινύλιο.

Η Αυστραλία προσπαθεί να… δελεάσει τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Το VinylHub είναι ένας διαδραστικός, συμμετοχικός χάρτης με μια πολύ απλή αλλά βασική λειτουργία: να ανακαλύψει όλα τα καλά δισκοπωλεία σε κάθε πόλη του κόσμου, προς τέρψη και ενημέρωση των μουσικόφιλων ταξιδιωτών. Όπως αναφέρεται και στο site: «Αποστολή μας είναι να καταγράψουμε κάθε φυσικό δισκοπωλείο και εκδήλωση βινυλίου στον πλανήτη».

Ένα φωτογραφικό ταξίδι σε 18 καρτποσταλικά μέρη της Ευρώπης που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξή τους! Δείτε τα

Παρότι η αποστολή τους είναι, πραγματικά, ατελείωτη, η ομάδα του VinylHub, με τη βοήθεια των χρηστών που συνεισφέρουν στο έργο τους, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να συγκεντρώσει έναν διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό δισκάδικων παγκοσμίως. Με τη χρήση του Google Maps, ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο και, ζουμάροντας στην πόλη που τον ενδιαφέρει, να δει την ακριβή τοποθεσία του κάθε δισκάδικου.

vinylhub

Τέλεια Σαββατοκύριακα στην Κεντρική Ελλάδα σε ξενοδοχεία με απίστευτα χαμηλές τιμές

Η λίστα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της για να ολοκληρωθεί (και πάλι θα πρέπει να ανανεώνεται συχνά για να περιλαμβάνει τις νέες προσθήκες μαγαζιών) καθώς αρκετά μέρη του κόσμου δεν έχουν χαρτογραφηθεί, αλλά για την ώρα παρέχει κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά μαζί με τα δισκοπωλεία που έχει ανακαλύψει.

Τα πιο θερμά και τα πιο ψυχρά μέρη του πλανήτη και οι πιο ακραίες θερμοκρασίες που έχουν καταγραφεί ποτέ! Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες

Για παράδειγμα, η Αμερική έχει τα περισσότερα δισκάδικα ανά χώρα, αλλά το Τόκιο έχει τα περισσότερα δισκάδικα ανά πόλη -ακολουθούν το Βερολίνο, το Λονδίνο και το Παρίσι.

πηγή:huffingtonpost.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ