Πάρνηθα

Το μεγάλο κύμα κακοκαιρίας έπληξε την Πάρνηθα με το καταφύγιο Μπάφι να βρίσκεται αποκλεισμένο εξαιτίας των ισχυρών χιονοπτώσεων.

- Advertisement -

Με την ευκαιρία, πρέπει ανακαλύψτε το πάρκο των Ψυχών και να ξεναγηθείτε στο πιο creepy «μουσείο» της Ελλάδας! (video)

Τα χιόνια έχουν συνθέσει ένα μαγικό αλπικό τοπίο. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο σημείο το χιόνι έχει φτάσει μέχρι και τα τέσσερα μέτρα ύψος, με την περιοχή να είναι δύσβατη.

Η κακοκαιρία υποχωρεί, σιγά σιγά, και οι συνθήκες τις επόμενες μέρες θα επιτρέψουν στον κόσμο να ανέβει στην Πάρνηθα για να απολαύσει το χιόνι και το απίστευτο φυσικό τοπίο.

Δείτε τις μαγικές εικόνες που δημιούργησε ο χιονιάς στην Πάρνηθα και στο Μπάφι:

Πάρνηθα: Το χιόνι διαμόρφωσε ένα μαγικό αλπικό τοπίο! (video)

Ο καιρός «αγρίεψε» φέρνοντας έντονες χιονοπτώσεις στα βουνά της Αττικής, όπως και στην Πάρνηθα που χιονισμένη θυμίζει…αλπικό τοπίο.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε τον Οδοντωτό, για ένα «ταξίδι» πάνω από την πανέμορφη διαδρομή του! (video)

Ένα μαγικό ταξίδι πάνω από την χιονισμένη Πάρνηθα, με το τοπίο να προσφέρει μοναδικό θέαμα στον επισκέπτη αλλά και στον θεατή.

Ο Εθνικός Δρυμός μετά την Ζηνοβία κυριολεκτικά βούλιαξε στο χιόνι. Σε κάποια σημεία το ύψος του χιονιού άγγιξε τα τρία μέτρα δημιουργώντας ένα απίστευτο αλπικό τοπίο μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

Τα γνωστά σε όλους μας ορεινά καταφύγια στην Πάρνηθα, το Φλαμπούρι και το Μπάφι κυριολεκτικά βούλιαξαν στο χιόνι και στο βίντεο μας καταγράφονται οι προσπάθειες των υπεύθυνων για απεγκλωβισμό με φτυάρια και ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.

Ο Πύργος του ΟΤΕ, στην Πάρνηθα, μοιάζει με γιγάντιο παγοκρύσταλλο ενώ το πρώην Σαλέ Κυκλάμινα και το πάλε ποτέ Σανατόριο μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από το βίντεο του Up Stories:

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ