Πάρος χωριά

Shopping therapy στα κυκλαδονήσια… Σε µια βόλτα στα σοκάκια τόσο της Παροικιάς όσο και της Νάουσας στην Πάρο, θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα shopping spots για shopping therapy, από new age gift shops και unique boutiques µέχρι ιδιαίτερα κοσµήµατα, beauty & accessories spots αλλά και light wear µέχρι brand shopping. Το βλέµµα αρχικά τραβάει το minimal, µοντέρνο και κυκλαδίτικο design των χώρων, που προ(σ)καλεί να ρίξεις µια µατιά και µέσα. Στις προθήκες και τα ράφια τους είδαµε ιδιαίτερα fashion items, γνωστών ελληνικών και ξένων brands όσο και σχεδιαστών αλλά και χειροποίητα κοµµάτια τόσο σε ρούχα και αξεσουάρ όσο και σε κοσµήµατα. Shopping therapy και στα ελληνικά νησιά!

Artisun

Artisun Πάρος
Artisun Πάρος
Πάρος Artisun
Artisun Πάρος

Το brand εμπνευσμένο από την τέχνη και την Ελλάδα, τον ήλιο και τη θάλασσα, ξεκίνησε από το 1993 στο Λονδίνο ιδέα και υλοποίηση της σχεδιάστριας Βάσως Καλογεροπούλου, στην οποία άλλωστε ανήκουν και όλα τα σχέδια. Πρόσφατα το “Αrtisun” έκανε την εμφάνισή του στην Πάρο, στην καρδιά της Νάουσας σε έναν πολύ όμορφο χώρο με εργαστήριο εντός στον οποίο φιλοξενεί τα ομώνυμα χειροποίητα κοσμήματα σε μοναδικά και κομψά σχέδια, από υλικά όπως μέταλλο, ασήμι και ημιπολύτιμές πέτρες. Επίσης θα βρείτε τσάντες και home accessories φτιαγμένα στο χέρι ή (και) σε αργαλειό! Plus, όλο το concept είναι eco friendly.

Info:

Θέση Βουνάλι, Νάουσα, www.etsy.com

Διαβάστε ακόμα:  Ονειρεμένες παραλίες, καταγάλανα νερά, μαγευτικά χωριά... 6 μέρη στο Ιόνιο που καθηλώνουν!

Centro Ottici

Centro Ottici Πάρος
Centro Ottici Πάρος
Centro Ottici Πάρος
Centro Ottici Πάρος

Από τις καλύτερα ενηµερωµένες διευθύνσεις οπτικών, γνωστή και από το κατάστηµα της Αθήνας. Κάτω από τη στέγη της θα ανακαλύψετε µερικά από τα πλέον δηµοφιλή brands γυαλιών ηλίου. Mykita, Chanel, Saint Laurent, Celine, Oliver Peoples, Persol, Stella McCartney είναι µερικές από αυτές που θα σας βάλουν τα γυαλιά… και θα υπογραµµίσουν τις στυλιστικές σας εµφανίσεις στην Πάρο, από την παραλία µέχρι τις απογευµατινές σας εξόδους! Ιδανικό για shopping therapy!

Info:

Καθηµερινά από τις 10:00, Νάουσα, Τ. (+30)22840 28605,
www.centroottici.gr, FB: Centro Ottici D.F.

KAPOPOULOS
FINE ARTS PAROS

KAPOPOULOS 
FINE ARTS PAROS
KAPOPOULOS 
FINE ARTS PAROS
KAPOPOULOS 
FINE ARTS PAROS
KAPOPOULOS 
FINE ARTS PAROS

Η φηµισµένη gallery µε δυναµικό παρόν από το 1991 στον πολιτιστικό χάρτη της Ελλάδας, και από το 2018 στην Πάρο µε έδρα της την Νάουσα, µυεί τους λάτρεις της τέχνης σε µοναδικά έργα ζωγραφικής και γλυπτικής υψηλής αισθητικής, τα οποία φέρουν την υπογραφή αναγνωρισµένων αλλά και νεότερων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών διεθνούς εµβέλειας, όπως των Pavlos, Alecos Fassianos, Μr. Brainwash, Richard Orlinsky και David Gerstein. Arty shopping therapy!

Info:

Καθηµερινά 12:00-14:30 & 19:00-00:30.

Ποτάµι Νάουσα, Τ. (+30) 698 205 5343, [email protected],
www.kapopoulosart.gr FB: Kapopoulos Fine Arts Paros, Insta.kapopoulosartparos

Κι αν θέλετε να τα έχετε όλα σε ένα αποκτήστε τον πλήρη οδηγό μας, Gold book of Paros, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ