Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
31.2 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΠάσχα: Πόσο κοστίζουν αυτή τη στιγμή τα αεροπορικά εισιτήρια για δημοφιλείς ελληνικούς...

Πάσχα: Πόσο κοστίζουν αυτή τη στιγμή τα αεροπορικά εισιτήρια για δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς

Το Πάσχα πλησιάζει, οπότε και μια ωραία ανοιξιάτικη εκδρομή για όσους έχουν προγραμματίσει ή σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τις ημέρες αυτές. Αν λοιπόν και εσείς σκέφτεστε να περάσετε τις ημέρες αυτές του Πάσχα σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας και θέλετε να πάτε αεροπορικώς, εδώ κάναμε αναζήτηση μέσω Skyscanner για να βρούμε που κυμαίνονται από Αθήνα σε κάποιους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς. Βρήκαμε λοιπόν τις καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια εκείνες τις ημέρες, και συγκεκριμένα για Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου και επιστροφή Τρίτη 7 Μαΐου, καθώς η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρθηκε για 7/5, και η αλήθεια είναι ότι οι τιμές είναι αρκετά υψηλές.

Σημ. Για την Πάρο δεν υπάρχει πτήση επιστροφής 7/5 οπότε για τον συγκεκριμένο προορισμό η τιμή αφορά τις ημερομηνίες 3/5 με επιστροφή 8/5. Επίσης, κάναμε αναζήτηση για τη Σύρο καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους πασχαλινούς προορισμούς αλλά δεν υπάρχουν πτήσεις καθόλου πτήσεις την περίοδο αυτή. Οπότε αν η Σύρος είναι η επιλογή σας το ταξίδι με πλοίο είναι η μόνη επιλογή.

- Advertisement -

Οι προορισμοί που αναζητήσαμε είναι δημοφιλείς για την περίοδο του Πάσχα και εκτός ηπειρωτικής Ελλάδας πλην της Θεσσαλονίκης:

Η χαμηλότερη τιμή που βρήκαμε από Αθήνα με απευθείας πτήση στις ημερομηνίες αυτές είναι για Θεσσαλονίκη και κοστίζει €170 (με επιστροφή) ενώ η ακριβότερη είναι Αθήνα – Ρόδος με επιστροφή που φτάνει στα €323 για τις ημερομηνίες που αναφέραμε.

Εδώ συγκεντρώσαμε τις καλύτερες τιμές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τους συγκεκριμένους προορισμούς τις ημερομηνίες αυτές σύμφωνα με τη Skyscanner. Σημ. Αν οι ημερομηνίες σας είναι ευέλικτες και μπορείτε πχ να ταξιδέψετε μια με δυο μέρες νωρίτερα ή να επιστρέψετε μια με δύο μέρες αργότερα οι τιμές αλλάζουν και θα τις βρείτε κατά μέσο όρο πιο οικονομικά.

Αθήνα – Θεσσαλονίκη:

Αθήνα - Θεσσαλονίκη Πάσχα

Αθήνα – Σαντορίνη:

Αθήνα - Σαντορίνη Πάσχα

Αθήνα – Ρόδος:

Αθήνα - Ρόδος Πάσχα

Αθήνα – Νάξος:

Αθήνα - Νάξος Πάσχα

Αθήνα – Μύκονος:

Αθήνα - Μύκονος Πάσχα

Αθήνα – Μήλος:

Αθήνα - Μήλος Πάσχα

Αθήνα – Ηράκλειο:

Αθήνα - Ηράκλειο Πάσχα

Αθήνα – Κέρκυρα:

Αθήνα - Κέρκυρα Πάσχα

Αθήνα – Πάρος:

Αθήνα - Πάρος Πάσχα

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πτήσεις ή και να κάνετε την κράτησή σας στη Skyscanner

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,287LikesΚάντε Like
88,440 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ