Οι συντάκτες του travelstyle.gr  σε μια προσπάθειά τους να εντοπίζουν καθημερινά τις καλύτερες προσφορές για τις πασχαλινές σας διακοπές, ανακάλυψαν μία μοναδική πρόταση για μεγάλους και παιδιά.

Ποιος δεν θα ήθελε να επισκεφθεί το υπέροχο Παρίσι; Τον επίγειο παράδεισο των μικρών φίλων, αλλά και των «αιώνιων παιδιών». Η Disneyland είναι ένας ιδανικός προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου. Εμείς σας βρήκαμε μια εκδρομή στο Παρίσι και την Disneyland για 7 ημέρες!

Πασχαλινή προσφορά έκπληξη για Κέρκυρα! 5 ημέρες όλα πληρωμένα σε ξενοδοχείο 4*, 310€! Και δεν κάνουμε πλάκα! Διαβάστε λεπτομέρειες…

Η εκδρομή περιλαμβάνει υπέροχες βόλτες στο Παρίσι, επίσκεψη στο Mουσείο Λούβρου, στις Βερσαλλίες , και στο Μουσείο Aρωμάτων (Fragonard Scribe Museum) .

 

Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: Το ξενοδοχείο στην Αστυπάλαια για το οποίο μιλά όλη η Ελλάδα!Παίρνει 9,6 στη Booking και βρίσκεται σε απίστευτη τοποθεσία!(photos)

Ακόμα σας περιμένει μια επίσκεψη στην μαγική Disneyland, καθώς και στη Συνοικία Le Marais , την πλατεία Βαστίλης, και τη συνοικία Λατίνων! Μια εκδρομή που τα έχει όλα!

Στην τιμή περιλαμβάνεται και μια δωρεάν εκδρομή στην Νορμανδία! 

Όλα αυτά ξεκινάνε από την εκπληκτική τιμή των 485 €!

Για περισσότερες πληροφορίες στο grefis holiday, τηλέφωνο 210 3315621

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ