Βρετανοί τουρίστες θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν με αεροπλάνο

H United Airlines αναμένει να γίνει η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, καθώς περιμένει την επιστροφή των αεροσκαφών της 777 και συνεχίζει να έχει στην κατοχή της νέα αεροπλάνα, σύμφωνα με τον Scott Kirby, Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας.

Σε ένα μήνυμα βίντεο προς τους υπαλλήλους που αξιολογήθηκαν από το Live and Let’s Fly, ο Kirby αφηγείται την εβδομάδα του στη Σκωτία στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή του 2021 (COP26), σημειώνοντας ότι η United Airlines ήταν η μόνη μεγάλη αεροπορική εταιρεία που προσκλήθηκε και ότι δείπνησε με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ για το κλίμα John Kerry και τον Υπουργό Μεταφορών Pete Buttigieg, καθώς και συναντήσεις με άλλους παγκόσμιους ηγέτες.

Οι παρευρισκόμενοι λάτρεψαν την τάξη Polaris και «δεκάδες» επαίνεσαν την άνεση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση στο πλοίο.

Αλλά τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ενδιαφέροντα όταν ο Kirby μιλάει για ανάπτυξη. Συγκρίνοντας την πειθαρχημένη ανάπτυξη της United με την ανεύθυνη ανάπτυξη της American Airlines, η οποία οδήγησε σε θλιβερές επιχειρησιακές επιδόσεις, ο Kirby προβλέπει ότι η ταχύτερη ανάπτυξη θα επιστρέψει σύντομα στη United, τοποθετώντας την ως τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο:

United Airlines

«Αυτό που κάνουμε τα επόμενα δύο χρόνια θα εδραιώσει τη θέση μας ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως με τρόπο που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε ποτέ να μας φτάσει».

«Κάναμε όλες τις σωστές επιλογές, λάβαμε τις δύσκολες αποφάσεις περνώντας από τον COVID, αλλά αναδεικνύαμε τους εαυτούς μας ως την κορυφαία αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως και το κάνουμε με υπευθυνότητα, αποφεύγοντας ορισμένα από τα προβλήματα και τις καταρρεύσεις που είχαν άλλες αεροπορικές εταιρείες. ” Και αναπτύσσουμε υπεύθυνα αυτό το χρονοδιάγραμμα. θα μας δείτε να πηγαίνουμε γρήγορα από το να έχουμε μικρότερο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του COVID, όταν ήταν σκόπιμο να έχουμε μικρότερο χρονοδιάγραμμα, καθώς βλέπουμε την πραγματική ζήτηση τα Χριστούγεννα και την επιχειρηματική ζήτηση να αρχίζει να ανακάμπτει τον Ιανουάριο, θα μας δείτε να επιστρέφουμε στα 100 τοις εκατό και πολύ περισσότερο από το 100 τοις εκατό από αυτό που ήμασταν το 2019».

Διαβάστε ακόμα:  Τουρίστες έβριζαν συνεπιβάτες τους σε πτήση -Συνελήφθησαν μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο Ηράκλειο

«Πιστεύω ότι θα είναι μια μεγάλη επιτυχία μέχρι να φτάσουμε στο επόμενο καλοκαίρι. Όλα τα επαγγελματικά μας ταξίδια θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να ξαναρχίσουν, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο».

Είναι ενδιαφέρον ότι δεν έχει δηλώσει τι εννοεί ως «μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο», ωστόσο το μέγεθος της αεροπορικής εταιρείας μπορεί να εκτιμηθεί με διάφορους τρόπους, για να αναφέρουμε μερικά:

  • Μέγεθος στόλου
  • Έσοδα που παράγονται από την εταιρεία
  • Διαδρομές εξυπηρετούνται

Ποιοι δείκτες θα καθορίσουν εάν η United είναι η μεγαλύτερη ή η μεγαλύτερη; Ίσως ο κ. Kirby θα μπορέσει να το εξηγήσει σε κάποια άλλη ευκαιρία σύντομα.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ