Μαλδίβες διακοπές

Η Ultimate Library, μια «bespoke» εταιρεία συλλογής βιβλίων στο Ηνωμένο Βασίλειο που συνεργάζεται με ξενοδοχεία και θέρετρα, αναζητά έναν εραστή της λογοτεχνίας προκειμένου να ταξιδέψει μέχρι το ειδυλλιακό Soneva Fushi στις Μαλδίβες ώστε να εργαστεί ως… βιβλιοπώλης! Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η εταιρεία αναζητά προσωπικό για την προσωρινή αυτή θέση, στέλνοντας τον πρώτο τυχερό στο παραπάνω θέρετρο στις Μαλδίβες το 2018. Σύμφωνα με το Lonely Planet, το pop-up βιβλιοπωλείο άνοιξε επίσημα τον περασμένο Δεκέμβριο και θα ανοίξει ξανά τον ερχόμενο Οκτώβρη. Οπότε θα χρειαστούν έναν νέο υπάλληλο ο οποίος θα αναγκαστεί να αφήσει πίσω του τον παλιό του κόσμο, τουλάχιστον προσωρινά, για να περάσει τις επόμενες ημέρες του σε έναν τόπο με κρυστάλλινα, διαυγή νερά, αμμώδεις παραλίες και θέρετρα πολυτελείας με χειροποίητες αιώρες για χαλάρωμα πρωί και βράδυ. Ο παράδεισος εξάλλου έχει όνομα: Μαλδίβες!

- Advertisement -

Στο δια ταύτα, ο υποψήφιος βιβλιοπώλης αναμένεται να τείνει χείρα βοηθείας στους θαμώνες ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους σχετικά με το βιβλίο. Επιπλέον, στα καθήκοντά του εκτός από την εύρεση υλικού ανάγνωσης θα αναλαμβάνει και την φιλοξενία workshops και εκδηλώσεων. Ο μάλλον τυχερός επιλαχών, θα δεσμευτεί γι αυτή τη θέση για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ θα χρειαστεί να περάσει από εκπαίδευση 30 ημερών.

Σύμφωνα με το Lonely Planet, η Ultimate Library αναζητά κάποιον με πάθος για την ανάγνωση, με γνώσεις λογοτεχνίας, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και με διάθεση να αποτυπώνει την εμπειρία του σε blog. Η εμπειρία στη φωτογραφία και τη διδασκαλία είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Φυσικά, ο τυχερός το να είναι… ξυπόλητος, δεν είναι ένα απαιτούμενο προσόν! Η προθεσμία υποβολής για την εργασία είναι μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα Barefoot Bookseller website, as well as the application page.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ