Με δυνατό χαρτί την προνομιακή γωνία του πάνω στη μαρίνα Ζέας, τον υπέροχο χώρο του που μας θυμίζει κάτι από γιοτ και καλοκαίρια σε νησί και το πρωτότυπο concept του που βγά-ζει από το κάδρο του πανάκριβου… το υψηλής γαστριμαργίας seafood, το Portofino ανέβασε αμέσως τα γευστικά standards της περιοχής.

 

Κείμενο: Γιώργος Παπαχατζής

Φωτογραφίες: Μαρία Ιωαννίδου

Θα το διαπιστώσετε αμέσως με το που επιλέξετε το ψάρι της αρεσκείας σας από το ψυγείο-ψαριέρα ή μόλις έρθει η ώρα να γευτείτε το σεβίτσε με φρέσκο ψάρι αρωματισμένο με λεμόνι και κρίταμο

Εξευτελιστικές τιμές: Πουλάνε μεζονέτες και μονοκατοικίες σε Κηφισιά και Πεντέλη -80 %!

 

. Στα συν η καλοδιαβασμένη wine list.

Αυτό συνάδει απόλυτα με τη sea food κουζίνα του με αδυναμία στα φρέσκα ψάρια (τα
οποία μπορούμε να επιλέξουμε από την ψαριέρα!), τα θαλασσινά και τα ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών. Το σιγομαγειρεμένο χταπόδι με μαυροδάφνη και φάβα Σχοινούσας ή το σεβίτσε με φρέσκο ψάρι αρωματισμένο με λεμόνι και κρίταμο μας βάζουν στο νόημα της φιλοσοφίας του. Εξίσου όμως καλοδομημένη εμφανίζεται και η wine list με εκλεπτυσμένες επιλογές του ελληνικού αμπελώνα.

Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα κτίρια του Αθηναϊκoύ εκλεκτισμού!

Dont’ miss
Ζητήστε από το προσω- πικό να σας οδηγήσει στην ψαριέρα-ψυγείο!

Infο:

Portofino, The Seafood Bar

Mαρίνα Ζέας, Τ. 211 0123779 Portofino,

Καθημερινά 12:00-01:00.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ