πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν στο αεροπλάνο
- Advertisement -

Έχει τύχει πολλές φορές να ταξιδέψετε με αεροπλάνο αλλά χωρίς να γνωρίζετε τα πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν; Δείτε παρακάτω ώστε την επόμενη φορά να είστε διαβασμένοι!

Προσοχή! Έρχονται αλλαγές στα ταξίδια με αεροπλάνο! Πως θα είναι τα γεύματα στο μέλλον;

Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά σημεία του αεροπλάνου είναι βρώμικα και γεμάτα μικρόβια. Έτσι μπορείτε να ζητήσετε υγρά μαντηλάκια για να καθαρίσετε το τραπεζάκι σας και ό,τι άλλο θα αγγίξετε.

Ζητήστε να σας προσέξουν το μωρό/παιδί

Ακόμα και οι γονείς ενώ ταξιδεύουν μπορούν να ζητήσουν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα. Έτσι αν θέλετε να πάτε στην τουαλέτα μπορείτε να ζητήσετε από τις αεροσυνοδούς να προσέξουν για λίγο το παιδί σας.

Παιδί στο αεροπλάνο

Ξενάγηση στο πιλοτήριο

Όταν προσγειωθείτε, ζητήστε από τους πιλότους να σας δείξουν το πιλοτήριο.

Αξεσουάρ για την άνεσή σας

Κουβέρτες, μαξιλάρια και μάσκες ύπνου βρίσκονται στη λίστα ελέγχου για κάθε επιβάτη, ακόμη και σε σύντομη πτήση. Εάν αισθάνεστε πιο άνετα χωρίς τα παπούτσια σας, μπορείτε να ζητήσετε από έναν υπάλληλο ένα δωρεάν ζευγάρι κάλτσες ή παντόφλες μιας χρήσης.

Προϊόντα πρώτων βοηθειών

Σας έπιασε πονοκέφαλος ή έχετε κάποιο μικρό τραύμα; Όλα τα αεροπλάνα είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε να προσγειωθείτε για να αγοράσετε παυσίπονα.

Υπηρεσίες αεροπλάνου

Νερό σε μπουκαλάκι

Είτε επειδή φοβάσαι ότι θα σου χυθεί, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Οι περισσότερες αεροπορικές τα διαθέτουν.

Διασκέδαση

Μπορείτε να βρείτε πολλά είδη ψυχαγωγίας στο αεροπλάνο: περιοδικά, ραδιοφωνικά ηχεία και ενσωματωμένες οθόνες παρακολούθησης ταινιών.

Άνετα καθίσματα

Όταν αγοράζετε το εισιτήριο αεροπλάνου, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο άνετο κάθισμα με επιπλέον χώρο για να τεντώσετε τα πόδια σας. Θα έχετε μια άνετη πτήση αν συζητήσετε το θέμα εκ των προτέρων. Η μόνη εξαίρεση είναι ότι ορισμένες εταιρείες ζητούν πρόσθετη χρέωση για τα καθίσματα που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες. Οι υπάλληλοι πτήσης είναι συχνά πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να αλλάξετε θέσεις εάν υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν. Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι δεν κάθεστε μαζί με τον φίλο σας κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ