Το παρελθόν του βαρύ και πολυτάραχο. Το παρόν του απόλυτα σύγχρονο, πειραματικό, γεμάτο από ισχυρές δόσεις του μέλλοντος! Το Βερολίνο είναι η πόλη της Ευρώπης όπου τα πάντα συμβαίνουν στους δρόμους της.

Είναι ο προορισμός της νεολαίας, των καλλιτεχνών , του κινηματογράφου, των εναλλακτικών, της δημιουργίας, των ιδεών, των ευκαιριών, των ανθρώπων που θέλουν να βρίσκονται μέσα σε ό,τι συμβαίνει στον κόσμο και σε ο,τι καινούργιο έρχεται.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βερολίνο

Εκείνων που αμφισβητούν τα καθιερωμένα και «διψούν» για νέες τάσεις και ρεύματα. Εκείνων που θέλουν να ζουν έντονα, μένοντας ξάγρυπνοι για να περπατήσουν σε φώτα και μουσικές, χωρίς να βιάζονται να πουν «καληνύχτα». Με άλλα λόγια το Βερολίνο είναι η πιο cool πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βερολίνο

H street art βρήκε σπίτι!Απέκτησε μουσείο στο Βερολίνο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Βερολίνο

Το άλλοτε σύμβολο του Ψυχρού Πολέμου, σήμερα αποτελεί μια μητρόπολη του 21ου αιώνα. Και όπως κάθε μητρόπολη που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η γερμανική πρωτεύουσα συντηρεί τον δικό της μύθο, κρύβοντας κρυμμένους «θησαυρούς» που σε καλούν να τους ανακαλύψεις.

Διαβάστε ακόμα:
Super προσφορά: Πετάξτε τώρα για Μάλτα μόλις με €22!

Αποτέλεσμα εικόνας για Βερολίνο

Δείτε την πιο μυστηριώδη πρωτεύουσα του κόσμου! Η έκτασή της είναι 5πλάσια από του Βερολίνου και οι τεράστιοι δρόμοι της είναι άδειοι! (photos&video)

Το travelstyle.gr έψαξε,σύγκρινε και βρήκε την καλύτερη δυνατή τιμή για αεροπορικά εισιτήρια για το Βερολίνο μόνο με 22,43 ευρώ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Βερολίνο

Δύο Έλληνες στο Βερολίνο άνοιξαν ένα μπαρ που είναι κάτι σαν «Δημόσιο με φιλότιμο»!Έχει γίνει στέκι και σερβίρει μέχρι και …μπριάμ!

Τα εισιτήρια είναι για τον Δεκέμβριο και φυσικά είναι μια καλή ευκαιρία να τα κλείσετε για να προλάβετε πρίν εξαντληθούν!

Είναι η πιο cool πρωτεύουσα της Ευρώπης!Και πας με μια μοναδική προσφορά με εισιτήρια 22,43 €!

Για να κλείσετε τα εισιτήρια δείτε εδώ!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ