Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
33.1 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsRyanair, EasyJet και Wizzair ετοιμάζουν νέες πτήσεις χαμηλού κόστους προς τις ευρωπαϊκές...

Ryanair, EasyJet και Wizzair ετοιμάζουν νέες πτήσεις χαμηλού κόστους προς τις ευρωπαϊκές χώρες!

Ryanair, EasyJet και Wizzair, οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες χαμηλού κόστους, ετοιμάζουν νέες πτήσεις προς τις ευρωπαϊκές χώρες!

Συγκεκριμένα, οι αεροπορικές εταιρείες είναι έτοιμες για να ξεκινήσουν απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο Pulkovo της Αγίας Πετρούπολης με προορισμό τις χώρες της Ευρώπης, εφόσον το αεροδρόμιο της ρωσικής αυτής πόλης εφαρμόσει το καθεστώς του «ανοιχτού ουρανού».

- Advertisement -

Μη ξεχνάτε και την προσφορά της Ryanair! Σε αυτούς τους διάσημους προορισμούς θα ταξιδέψετε με εισιτήρια κάτω από 20€!

Οι τρεις αυτές αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης, έχουν ήδη καταθέσει τις σχετικές αιτήσεις για να πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο Pulkovo προς τις ευρωπαϊκές χώρες γράφει η εφημερίδα RBK επικαλούμενη τον γενικό διευθυντή της εταιρείας BBCC («Αεροπορικές πύλες της Βόρειας πρωτεύουσας») Λεονίντ Σεργκέγεφ, που είναι η εταιρεία ανάδοχος του αεροδρομίου Pulkovo.

Το καθεστώς του «ανοιχτού ουρανού» στην Αγία Πετρούπολη, γράφει η εφημερίδα Vedomosti, θα επιτρέψει σε κάθε ξένη αεροπορική εταιρεία να πραγματοποιεί πτήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο Pulkovo από οποιαδήποτε χώρα χωρίς περιορισμούς.

Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Μαξίμ Ακίμοφ που είναι αρμόδιος για τις μεταφορές, τάχθηκε υπέρ της εφαρμογής του καθεστώτος του «ανοιχτού ουρανού», δήλωσε ο εκπρόσωπος του, προσθέτοντας ότι έχουν δοθεί οι απαιτούμενες εντολές και το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Αγία Πετρούπολη θεωρείται από πολλούς το στολίδι της Ρωσίας, και είναι ένα ταξίδι που αξίζει πολλοί να κάνουν, γι’αυτό θα είναι μια πολύ καλή κίνηση η σύνδεσή της με τις ευρωπαϊκές χώρες μέσω των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε νέες πτήσεις για Ελλάδα!

corendon airlines Boeing-737-800, νέες πτήσεις

H αεροπορική εταιρεία, Corendon Airlines, ανακοίνωσε νέες πτήσεις για Ελλάδα στο πλαίσιο του χειμερινού της προγράμματος 2019/2020, αλλά και για το καλοκαίρι του 2020.

Η Corendon Airlines πετά από το 2005 για λογαριασμό μεγάλων τουρ οπερέιτορ προς Μεσογειακούς προορισμούς.

Το πρόγραμμα για Ελλάδα:

Για το αεροδρόμιο Φριντρισχάφεν:

  • Ηράκλειο – Δευτέρα, Παρασκευή
  • Ρόδος – Τετάρτη, Κυριακή

Για το αεροδρόμιο Νυρεμβέργης:

  • Ηράκλειο – Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή
  • Κως – Τρίτη, Κυριακή
  • Ρόδος – Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
  • Χανιά – Τρίτη, Παρασκευή

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,288LikesΚάντε Like
88,446 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ