Ανακοίνωση εξέδωσε η Ryanair με την οποία ενημερώνει τους πελάτες της που έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για τον Νοέμβριο πως εάν δεν προσέξουν μπορεί να υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις.

Αυτό καθώς ο ιστότοπος της εταιρείας όσο και η σχετική εφαρμογή θα είναι εκτός λειτουργίας για συγκεκριμένες ώρες μεταξύ 8 και 9 Νοεμβρίου. Έτσι, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να κάνουν νωρίτερα check-in διαδικτυακά αφού εάν το αμελήσουν θα πρέπει να το κάνουν στο αεροδρόμιο αλλά-κατά πάγια τακτική της Ryanair- με χρέωση ύψους 55 ευρώ (30 για Ισπανία) ανά επιβάτη.

Διαβάστε ακόμα:  Aegean - προσφορά αστραπή: Χειμερινές διακοπές με 50% έκπτωση σε όλους τους προορισμούς του εσωτερικού!

Επίσης, βάσει της πολιτικής της εταιρείας, εάν οι ταξιδιώτες κάνουν check-in, αλλά έχουν την κάρτα επιβίβασης, επιβαρύνονται για την επανέκδοση με 20 £/€ ανά επιβάτη.

Σε σχετική ενημέρωση στον ιστότοπο της εταιρείας αναφέρεται πως αυτός όσο και η εφαρμογή δεν θα λειτουργούν το συγκεκριμένο διάστημα λόγω προγραμματισμένης συντήρησης.

Ryanair

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροΣτα χωριά του Παρνασσού – 10 γνωστά και άγνωστα «διαµάντια» του βουνού…
Επόμενο άρθροΠροσγείωση – θρίλερ πάνω από το κεφάλι των λουόμενων στο αεροδρόμιο του Saint Martin
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ