Ryanair προσφορά - νέα δρομολόγια

Παρ’όλο που η «Cyber Week» της Ryanair έληξε, με νέα προσφορά της σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις σε πόλη του εξωτερικού με ούτε 10€.

Επίσης, εσείς γνωρίζατε γιατί στολίζουμε Χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Η αεροπορική χαμηλού κόστους δίνει καθημερινά νέες προσφορές στους πελάτες της, παρ’όλο που τελείωσε η «Cyber Week» της.

Αν δεν προλάβατε να κλείσετε τα εισιτήρια σας μετά τις συνεχόμενες προσφορές της Ryanair, σας δίνεται η ευκαιρία τώρα. Κλείστε τις ιδανικές, για εσάς, διακοπές των Χριστουγέννων και επωφεληθείτε τον χαμηλών τιμών της αεροπορικής.

Με ούτε 10€ μπορείτε να ταξιδέψετε σε έναν must χειμερινό προορισμό και να περάσετε εκεί τις φετινές σας γιορτές και ο λόγος γίνεται για τη Σόφια.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε τον αγαπημένο σας προορισμό και να ταξιδέψετε με τις πολύ χαμηλές τιμές της αεροπορικής. Δείτε την πλήρη προσφορά και περισσότερες πληροφορίες εδώ: ryanair.com

5+1 κανόνες ασφαλείας στο ταξίδι που ίσως αγνοείτε!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Πόσες φορές έχετε διαβάσει συμβουλές ασφαλείας για το ταξίδι σας και σκεφτήκατε : “ναι, καλά…” κι αμέσως τους αγνοήσατε όταν ταξιδέψατε;

Όλοι το έχουμε κάνει. Καλό είναι, όμως, να πάψουμε να αγνοούμε τις χρήσιμες συμβουλές και να αρχίσουμε να ακολουθούμε αυτούς τους κανόνες ώστε να διαφυλάξουμε την ασφάλειά μας σε κάθε περίπτωση όταν ξαναταξιδέψουμε. Κανείς δεν περιμένει να βιώσει μια φυσική καταστροφή, τρομοκρατική επίθεση ή άλλη περίπτωση έκτακτης ανάγκης όταν ταξιδεύει. Για κάθε ενδεχόμενο όμως, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι.

Ryanair: Η πιο χαμηλή προσφορά της από Θεσσαλονίκη. Πετάξτε για Μπρατισλάβα μόνο με 5,99 ευρώ!

Αφήστε πίσω το πλάνο του ταξιδίου σας

Καλό είναι να αφήσετε το πλάνο για το ταξίδι σας σε έναν έμπιστο φίλο ή την οικογένειά σας. έτσι, αν δεν γυρίσετε, θα ξέρουν πού ακριβώς πρέπει να ξεκινήσουν την έρευνα, αντί να προσπαθούν αν συνθέσουν κομμάτια ή να αναζητήσουν όσα ανεβάσατε στα social media όσο λείπατε.

Βγάλτε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας

Μπορεί να σας ακούγεται περιττό, αλλά σε περίπτωση που το διαβατήριό σας κλαπεί ή χαθεί όσο είστε στο εξωτερικό, θα νιώσετε ανακούφιση για τα 10 δευτερόλεπτα που σπαταλήσατε για να το φωτοτυπήσετε. Μια άλλη λύση είναι να το σκανάρετε και να το στείλετε στο mail σας, για να έχετε πρόσβαση σε αυτό παντού, χωρίς να κουβαλάτε χαρτιά.

Μη βγάζετε το τηλέφωνό σας

Όλοι είμαστε ένοχοι για αυτό, αφού όποτε βαριόμαστε στο ταξίδι, βγάζουμε από την τσάντα το κινητό μας για να περάσει η ώρα. Δυστυχώς, αυτό σας καθιστά αμέσως στόχο για κλοπές, ειδικά μέσα σε πολυσύχναστα δημόσια μέσα μεταφοράς. Είναι πολύ εύκολο να σας αποσπάσουν το τηλέφωνό σας όταν είστε αφηρημένοι.

Ryanair: Νέα προσφορά για 200.000 πτήσεις σε τιμές κόστους! Μόνο για 24 ώρες!

Προσδεθείτε-επιλέξτε τη μεταφορά σας έξυπνα

Όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό, μπορεί να θελήσετε να είστε πιο χαλαροί, ειδικά όταν πρόκειται για τη ζώνη ασφαλείας ή να νοικιάσετε ένα μηχανάκι για να μετακινηθείτε. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν όταν είναι κανείς στο εξωτερικό. Επιμείνετε να φορέσετε τη ζώνη σας όταν βρίσκεστε σε ταξί, μην οδηγήσετε αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τους δρόμους και πάντα φοράτε κράνος όταν βρίσκεστε σε δίκυκλο.

Μάθετε τον αριθμό της αστυνομίας

Στην Ελλάδα είναι 100, στην Αμερική 911, κάθε μέρος έχει έναν ξεχωριστό αριθμό για να καλεί κανείς την αστυνομία. Για τις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει ο ενιαίος αριθμός έκτακτης ανάγκης 112. Μάθετε τον αντίστοιχο αριθμό του κράτους που θα επισκεφτείτε κι αποθηκεύστε τον στο κινητό σας. σε περίπτωση ανάγκης, κάθε δευτερόλεπτο μετρά.

Δέστε τη ζώνη σας στο αεροπλάνο

Μπορεί να θελήστε να λύσετε τη ζώνη σας όταν η ένδειξη σβήσει για να αισθανθείτε λίγο πιο άνετα, καλό είναι όμως να παραμείνετε με τις ζώνες δεμένες καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, εκτός κι αν χρειαστεί να σηκωθείτε.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ