Σάιμαα: Ανακαλύψτε το

H Σάιμαα είναι το μέρος για αφεθείς στην σκέψη σου. Άκου το τιτίβισμα των πουλιών, το πλατσούρισμα των ψαριών στο νερό της λίμνης, τον παφλασμό των κυμάτων από το ζεστό καλοκαιρινό αεράκι. Η αγνή κουζίνα των κατοίκων, η κουλτούρα και η φύση της περιοχής Σάιμαα θα συμβάλλουν στην ηρεμία σου. Η σάουνα, η οποία θεωρείται κατά την παράδοση θεραπευτής όλων των ασθενειών, σε συνδυασμό με τα ήρεμα και γαλήνια νερά της λίμνης και τα φαγητά που παρασκευάζονται με φρέσκα τοπικά υλικά, θα σου δώσουν μια αυθεντική εμπειρία.

- Advertisement -
Σάιμαα: Ανακαλύψτε το "μυστικό" της Φινλανδίας από 19,98€!

Η λίμνη Σάιμαα είναι μια από τις μεγαλύτερες λίμνες γλυκού νερού στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη λίμνη της Φινλανδίας, η οποία συνδέει πολλές μικρές και γραφικές πόλεις με το φινλανδικό σύμπλεγμα λιμνών.

Σάιμαα: Ανακαλύψτε το "μυστικό" της Φινλανδίας από 19,98€!

Στα κρυστάλλινα νερά της λίμνης Σάιμαα είναι διάσπαρτα 14.000 νησιά σχηματίζοντας ένα ελικοειδή λαβύρινθο γεμάτο εκπληκτικά τοπία. Όπως και να την δείς, απο στεριά ή πλέοντας, η λίμνη Σάιμαα σίγουρα θα σου δωθεί με τον ίδιο τρόπο. Η Σάιμαα είναι η πεμπτουσία του Φινλανδικού πνεύματος και θα την απολαύσεις μέσα από μονανικές δραστηριότητες που προσφέρονται, τον τρόπο ζωής που σου προβάλει, την απαράμιλλης ομορφιάς φύση, τον την κουλτούρα της, την κουζίνα και την ιστορία της. Θα την βρείς μέσα τους, θα την βρείς μέσα σου”.

Ανακαλύψτε την ομορφιά της λίμνης Σάιμαα με τις απευθείας πτήσεις της Ryanair προς Λαπεενράντα, από τον Απρίλιο, και σε σε τιμές από 19,98€!

Δείτε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ