Εικόνες Ντουμπάι

Οι επισκέπτες στο Ντουμπάι μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του (DXB) έχουν ξεπεράσει τα προ-Covid επίπεδα. Αυτό αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dubai Airports, Paul Griffiths. Σε συνέντευξή του στο CNN, είπε από σημείο σε σημείο ότι οι επισκέπτες στο Ντουμπάι μέσω του αεροδρομίου ήταν στο 111% από αυτό που ήταν πριν από την πανδημία.

Μιλώντας ζωντανά από την Expo 2020 Dubai, ο Griffiths προέβλεψε επίσης ότι οι δοκιμές Covid στα αεροδρόμια θα τελειώσουν στο εγγύς μέλλον. «Νομίζω ότι το θέμα είναι ότι μόλις το καθεστώς των δοκιμών γίνει ιστορία, κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα, αυτό που πιστεύουμε ότι θα συμβεί είναι ότι θα υπάρξει μια πολύ ισχυρή ανάκαμψη. Και χρειαζόμαστε τις κυβερνήσεις να σταματήσουν να παρεμβαίνουν στους κανόνες κοινής λογικής για την υγεία που αναδύονται τώρα στον απόηχο της αντίδρασης στα τελευταία στελέχη του ιού», είπε.

- Advertisement -
Διαβάστε ακόμα:  Κόσμος: 15 πόλεις που μπορεί να πλημμυρίσουν μέχρι το 2030

Σχετικά με την ανάκαμψη της αεροπορικής βιομηχανίας και τον τρόπο με τον οποίο το Ντουμπάι χειρίζεται το επόμενο στάδιο της πανδημίας, ο Γκρίφιθς είπε: «Νομίζω ότι η απαισιοδοξία της αβεβαιότητας που αντιμετωπίζουμε πρέπει να δώσει τη θέση της στην ευκαιριακή και αισιοδοξία της ανάκαμψης που έχουμε. Διατηρήσαμε πλήρη ετοιμότητα για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στον πραγματικό κόσμο όταν η κυκλοφορία αρχίσει να ανακάμπτει. Και το έχουμε δει αυτό, έχουμε δει ανάπτυξη 40% σε μια περίοδο έξι εβδομάδων λίγο πριν την κορύφωση των Χριστουγέννων», είπε.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι το Ντουμπάι είναι και ανάμεσα στις 10 κορυφαίες πόλεις του κόσμου για ευτυχισμένη ζωή για το 2022.

Ντουμπάι

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ