Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
32.1 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsSky Express: Συνεργασία με την ισραηλινή αεροπορική εταιρεία EL AL Airlines

Sky Express: Συνεργασία με την ισραηλινή αεροπορική εταιρεία EL AL Airlines

Νέα συνεργασία interline για τη SKY express με την Ισραηλινή αεροπορική εταιρία EL AL Airlines, η συγκεκριμένη συνεργασία προσφέρει ακόμη έναν παγκόσμιο στρατηγικό προορισμό, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.

Πραγματοποιεί πτήσεις σε όλον τον κόσμο και η έδρα της βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ. Ο στόλος της αποτελείται από 45 αεροσκάφη τύπου Boeing 737-800, 737-900ER, , 777-200ER, και 787-9.

- Advertisement -

Αντίστοιχα, η δραστηριότητα της SKY express εκτείνεται σε σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.

Η συμμαχία με τη EL AL Airlines έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor Airlines και το πρόγραμμα Dohop.

Η εταιρεία που άλλαξε το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας συνεχίζει δυναμικά την πορεία ανάπτυξης στο εξωτερικό, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην διεθνή αγορά.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την EL AL Airlines για τη συνεργασία μας. Στόχος μας και συστηματική μας προσπάθεια είναι να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία αυτή ενισχύει τη στρατηγική μας, που έχει ως κεντρικό στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού σε όλο τον κόσμο”, τόνισε o κ. Γιάννης Λιδάκης Commercial Director SKY express.

Σχετικά με την EL AL

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Ισραήλ ιδρύθηκε το 1948 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μία από τις πιο καταξιωμένες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς. Η εταιρεία ιδιωτικοποιήθηκε το 2003, όταν μέρος των μετοχών της συμπεριλήφθηκε στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ. Διαθέτει 77 σημεία πώλησης σε όλον τον κόσμο και έχει διακριθεί από την IATA ως μία από τις πιο αποτελεσματικές εταιρείες στον κόσμο.

Σχετικά με την SKY express

Η SKY express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, επαναπροσδιορίζει το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα. Διαθέτει το μεγαλύτερο εσωτερικό δίκτυο και ενισχύει συστηματικά το πτητικό της έργο στο εξωτερικό, καλύπτοντας συνολικά 39 προορισμούς σε 6 χώρες. Έχει υπογράψει σημαντικές συμφωνίες διασύνδεσης με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρίες όπως η KLM, η Air France, η Qatar Airways, η American Airlines, η Middle East Airlines, η Cyprus Airways και η Condor.

Η SKY express απέκτησε πρόσφατα 6 νέα Airbus A320neo και 6 νέα ATR 72-600, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον κόσμο στον τομέα της αεροπορίας σε μια δύσκολη περίοδο. Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εποχής για εντατικοποίηση των προσπαθειών προστασίας του περιβάλλοντος, η SKY express προχώρησε στην αντικατάσταση του στόλου των αεροσκαφών ATR 72-500 με έξι νέα αεροσκάφη ATR 72-600, καθιστώντας την πρωτοπόρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με τα νέα αεροσκάφη, η SKY express έχει τον πιο «πράσινο» και νεότερο στόλο στη χώρα και έναν από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον στόλους σε όλη την Ευρώπη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,288LikesΚάντε Like
88,446 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ