Απολαύστε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα από την Καλντέρα!

Αν και η Σαντορίνη είναι ένας άκρως καλοκαιρινός προορισμός και “βουλιάζει” κάθε καλοκαίρι από Έλληνες και ξένους τουρίστες, δεν μπορείς να την απολαύσεις στο έπακρο αφού η πολυκοσμία… μπορεί να σε κουράσει!

Του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Γι’ αυτό και η καλύτερη λύση είναι να την επισκεφτείς… λίγο πριν μπει για τα καλά το καλοκαιράκι και συγκεκριμένα τον Μάιο, γιατί το νησί είναι υπέροχο και την άνοιξη! Και εμείς γι’ αυτό σας βρήκαμε αυτή τη σούπερ προσφορά για να απολαύσετε όλο το νησί… με την ησυχία σας!

Τα βασικά, τα ξέρετε… απόγευμα κι ηλιοβασίλεμα στην Οία, βραδινό clubbing στα Φηρά. Η Σαντορίνη όμως δεν είναι μόνο αυτά! Προετοιμαστείτε να την εξερευνήσετε εις βάθος… Επισκεφτείτε τα χωριά Πύργος, Εμπορείο, Καρτεράδος και Βούρβουλος, και το Καστέλλι, το μεσαιωνικό οχυρό του νησιού. Κάντε μια στάση στα κορυφαία οινοποιεία του νησιού, και ιδιαίτερα αυτά των Μπουτάρη και Σιγάλα για την “απαραίτητη” γευσιγνωσία!

Πύργος: Αυτό είναι το μεσαιωνικό χωριό της Σαντορίνης

Σε όσους αρέσει η Ιστορία… μπορούν να αφιερώσουν μερικές ώρες στο Αρχαιολογικό Μουσείο στα Φηρά, καθώς και στο Μουσείο της Προϊστορικής Θήρας! Πάρτε το καραβάκι από το παλιό λιμάνι των Φηρών και επισκεφτείτε τα νησάκια της Καλντέρας, Παλαιά και Νέα Καμμένη!

Ryanair: Αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο που θα γίνουν καπνός!

Έτσι για να την επισκεφτείτε την άνοιξη, θα πρέπει να κλείσετε τα εισιτήρια σας σήμερα με αυτή τη σούπερ προσφορά που ψάξαμε και βρήκαμε μόνο για εσάς. Στις 14, 16 και 22 Μαΐου θα φτάσετε στον προορισμό σας με πτήση της Ryanair μόνο με €19,34! Ναι… είναι αλήθεια! Ούτε €20 για να πας στην πανέμορφη Σαντορίνη!

Για να κλείστε το εισιτήριό σας, πατήστε ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ