Σπέτσες βόλτα με άμαξα
Βόλτα με άμαξα

Τα Δώδεκα Μαγαζιά είναι μια µικρή, αλλά ενηµερωµένη καταναλωτική… περαντζάδα µε γνωστές boutiques επώνυµων brands αλλά και concept stores για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Tα περισσότερα συγκεντρώνονται στον πεζόδροµο της Στ. Νιάρχου (γνωστός και ως «12 Μαγαζιά»), παράλληλος στην παραλία.

Dinos Koukiaris

Περιβάλλεται από πολύτιµους λίθους και µέταλλα από το 1986 οπότε και άνοιξε το δικό του εργαστήρι αργυροχρυσοχοΐας στον Πειραιά. Δυο χρόνια αργότερα ο Ντίνος Κουκιάρης εγκαινίασε ένα ακόµη κοσµηµατοπωλείο στις Σπέτσες και ακολούθησαν η Σαντορίνη και ένα ακόµη στον Πειραιά µε συνεργασίες εκλεκτές ενώ τα φίνα σχέδια του έχουν φορεθεί αξιόλογες προσωπικότητες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στο jewelry spot των Σπετσών, θα γοητευτείτε από τη µεγάλη ποικιλία σε κοσµήµατα και ρολόγια για κάθε στιγµή και περίσταση!

Dinos K. Koukiaris-X.Vourakis LTD., Dapia, Spetses, T. +30 22980 29468, Fira, Santorini,
T. +30 22860 21739, 6A Vasileos Georgiou Ave., Piraeus, Τ. +30 210 4120730 Dinos Koukiaris Stores

Kapopoulos Fine Arts

Kapopoulos Fine Arts Σπέτσες
Kapopoulos Fine Arts Σπέτσες
Kapopoulos Fine Arts Σπέτσες
Kapopoulos Fine Arts Σπέτσες

Σε ένα νησί που µοιάζει µε πίνακα ζωγραφικής, η γκαλερί σύγχρονης τέχνης Kapopoulos Fine Arts, προσδίδει µια εκλεκτική εικαστική νότα στο κοσµοπολίτικο κέντρο του. Με καταστήµατα σε Ελλάδα και Κύπρο το παράρτηµα στις Σπέτσες λειτουργεί από το 2015 και στεγάζεται σε ένα όµορφο κτίσµα στον κεντρικό πεζόδροµο του νησιού στην Ντάπια, φιλοξενώντας σε µια διαρκώς εναλλασσόµενη έκθεση έργα καθιερωµένων Ελλήνων αλλά και διεθνούς φήµης εικαστικών. Παράλληλα, προωθεί πρωτοπόρες δηµιουργίες της σύγχρονης pop και street art µε κύριους εκπροσώπους όπως οι Mr. Brainwash,Richard Orlinski και Cedric Boutellier µεταξύ άλλων. Καθηµερινά 11:00-14:00 & 18:00-23:00.

Info:

Ντάπια, Σπετσες, Τ. +30 22980 72278, www.kapopoulosart.gr FB:
Kapopoulos Fine Arts

Ile Boutique

Ile Boutique Σπέτσες
Ile Boutique Σπέτσες
Ile Boutique Σπέτσες
Ile Boutique Σπέτσες

Κουκλίστικη µπουτίκ µε νησιώτικη αύρα στον πιο εµπορικό δρόµο των Σπετσών, µια ανάσα από τη Ντάπια. Περνώντας την πόρτα της, σας περιµένει µια όαση από πολύχρωµα υφάσµατα µε απαλές καλοκαιρινές υφές και απόλυτα statement κοµµάτια όπως shirt dresses και καφτάνια (γυναικεία και παιδικά) που αποθεώνουν το resort wear µε brands όπως Evi Grintela, Lara Εthnics και Zen Chic. Εδώ θα βρείτε επίσης και µια µεγάλη ποικιλία της shoe brand, Birkenstock για στυλ και στα κάτω άκρα! Καθηµερινά 10:30 -23:30.

Info:

Δώδεκα Μαγαζιά, Σπετσεσ, Τ. +30 22980 29503, Insta. boutique_ilespetses

Concept Spetses

 Concept Spetses Σπέτσες
 Concept Spetses Σπέτσες
 Concept Spetses Σπέτσες
 Concept Spetses Σπέτσες

Η γκαλερί Concept στεγάζεται σε έναν ιστορικό χώρο στο παλιό λιµάνι των Σπετσών, εκεί που η ναυπηγική τέχνη διατηρήθηκε για εκατό περίπου χρόνια περνώντας από γενιά σε γενιά. Στο χώρο αυτό κατασκευάστηκαν και επισκευάστηκαν λίµπερτι, τρεχαντήρια, καραβόσκαρα, βαρκαλάδες και κάθε άλλος τύπος ξύλινου σκάφους. Το παλιό καρνάγιο – διαµορφωµένο για τις ανάγκες ενός εκθεσιακού χώρου – φιλοξενεί φέτος vintage ποδήλατα, µοτοσυκλέτες σε συνδιασµό µε έργα καλλιτεχνών εµπνευσµένα από τη Σπέτσες, πίνακες µε νοσταλγικές απεικονίσεις των δεκαετιών 50,60 και δηµιουργίες street και pop art. Καθηµερινά 18:30-00:30. Διάρκεια λειτουργίας από 26 Απριλίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2019.

Παλιό Λιµάνι, Μ. +30 6974933864

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ