χωριό καστάνιτσα αρκαδία
- Advertisement -

Στα χωριά της Αρκαδίας γυρίστηκε ελληνική ταινία τρόμου! Και πιο συγκεκριμένα τα χωριά Κοσμάς και Καστάνιτσα “πρωταγωνιστούν” στην πρώτη ταινία του Μίνου Νικολακάκη, χαρίζοντας στο φιλμ την απόκοσμη ατμόσφαιρα που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Η ταινία φέρει τον τίτλο “Άλυτη” και συνδυάζει επιτυχημένα τη φαντασία με την πραγματικότητα, ενώ το ιδιαίτερο τοπίο των αρκαδικών χωριών ταιριάζει ιδανικά στην πλοκή της, που εμπνέεται από τους ελληνικού θρύλους και τα αγροτικά έθιμα. Πρόκειται στην ουσία για μια ταινία τρόμου που περιγράφει τον έρωτα ανάμεσα σε έναν γιατρό που κάνει το αγροτικό του στα χωριά της Αρκαδίας και σε μια ντόπια κοπέλα που ωστόσο πάσχει από μια σπάνια ασθένεια. Τα γυρίσματα κράτησαν 30 μέρες και έγιναν εξ ολοκλήρου στην Αρκαδία και στα υπέροχα χωριά της.

6+1 Airbnb που έγιναν διάσημα από ταινίες και μπορείτε να μείνετε
σκηνή από ελληνική ταινία τρόμου Αλυτη αρκαδικά χωριά
Τα γυρίσματα της ταινίας κράτησαν 30 μέρες και έγιναν εξ ολοκλήρου στα χωριά της Αρκαδίας.

Στην προσπάθειά του εκείνος να την θεραπεύσει θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλά παράδοξα… Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τον Προµηθέα Αλειφερόπουλο και την Αναστασία-Ραφαέλα Κονίδη, ενώ τους πλαισιώνουν οι Κώστας Λάσκος, Μάνος Βακούσης και Αλέκα Τουμαζάτου. Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο τμήμα Discovery του 44ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηµατογράφου του Τορόντο και πλέον μπορούμε να την απολαύσουμε και στις ελληνικές αίθουσες.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

Το Louis Infinity Blu παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου στον κόσμο!
- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ