Ο Τάσος Δούσης με τις Εικόνες  έχουν ένα μοναδικό δώρο για εσάς! Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και κερδίστε 5 ημέρες διαμονή στο εκπληκτικό Nikos & Maria Studios, Apts and Suites στην Πλάκα της πανέμορφης Νάξου!

- Advertisement -

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε τη διαμονή σας για ένα 5ημερο ταξίδι στην όμορφη Νάξο!

Αν θέλετε κι εσείς να λάβετε μέρος σε αυτόν τον μοναδικό διαγωνισμό και να περάσετε 5 υπέροχες μέρες στην όμορφη Νάξο, επισκεφτείτε το σελίδα των Εικόνων στο Instagram, και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα όπως αναφέρονται στο post του διαγωνισμού που βλέπετε παραπάνω.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνεις τα παρακάτω βήματα
❤️Follow @eikonesbytasosdousis
@tasosdousis
❤️like στο συγκεκριμένο ποστ (βρείτε το εδώ)
❤️tag 3 άτομα στα σχόλια(όσα σχόλια θέλετε διαφορετικά άτομα)

❤️Ο νικητής θα προκύψει με κλήρωση από τον λογαριασμό μου @eikonesbytasosdousis Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 26 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί 1 Μαΐου.
Καλή επιτυχία! #eikonesbytasosdousis #giveawaytasosdousis

Το δώρο περιλαμβάνει:

Ο νικητής/νικήτρια θα κερδίσει 5 ημέρες διαμονή για 2 άτομα στο υπέροχο Nikos & Maria Studios,Apts and Suites.

Το Nikos & Maria Studios,Apts and Suite βρίσκεται στη Νάξο, 20μ. μακριά από την παραλία της Πλάκας. Το κατάλυμα είναι σε εξαιρετική τοποθεσία και από το δωμάτιο σας θα έχετε απίθανη θέα. Είναι το απόλυτο μέρος για να χαλαρώσετε πάνω στο κύμα μπροστά σε μια φανταστική παραλία! Επίσης στα 10 μέτρα υπάρχει ταβέρνα με εξαιρετικές γεύσεις ελληνικές. Η Κική Αντωνιού θα σας υποδεχτεί και θα σας φιλοξενήσει σαν να είσαστε στο σπίτι σας! Ζήστε τώρα το όνειρο στην Νάξο! Το δώρο κατόπιν διαθεσιμότητας στους μήνες Μάιο Ιούνιο εκτός αργιών @nikosmarianaxos @nikosmarianaxos

Καλή επιτυχία!

Μείνετε συντονισμένοι στο προφίλ του Τάσου Δούση στο instagram @tasosdousis  και στο eikonesbytasosdousis για να μην χάνετε τους μοναδικούς διαγωνισμούς!

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ