Ο Τάσος Δούσης και το travelstyle.gr σας κάνουν ένα ακόμη μοναδικό δώρο! Κερδίστε ένα διήμερο στο υπέροχο Ναύπλιο στο ονειρικό Aethra Boutique Rooms, εντελώς δωρεάν ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα!

1.Follow @tasosdousis
2.Follow @athensmagazine.gr
3. Tag 3 φίλους σας στα σχόλια
4. Subskribe στο κανάλι YouTube Tasos Dousis
5. Like στο post του διαγωνισμού στο instagram που θα βρείτε εδώ

- Advertisement -

Μόλις 2 ακόμα μέρες έμειναν για να συμμετάσχετε και να είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός καθώς ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 7 Οκτωβρίου από τα σχόλια του post.

ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να ακολουθήσετε ΟΛΑ τα βήματα αλλιώς είναι άκυρη η συμμετοχή. Επίσης μπορούν όλοι να κάνουν παραπάνω tag αλλά με διαφορετικά προφίλ. Γίνεται έλεγχος αυτόματα αν ακολουθούν όλα τα βήματα όλοι όσοι συμμετέχουν έχουν ακυρωθεί νικητές επειδή εντοπίστηκαν να μην ακολουθούν όλα τα βήματα. Το δώρο έχει διάρκεια 90 ημερών.

Διαβάστε ακόμα:  Travel tips: 16 κορυφαία λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στην Βενετία από τον Τάσο Δούση (βίντεο)

Το δωρο περιλαμβάνει:

Διαμονή ένα διήμερο (2 νύχτες) στο κομψό ξενοδοχείο ξενώνα Aethra Boutique rooms στο γραφικό Νάυπλιο!

Aethra Boutique rooms Στα παραδοσιακά σοκάκια του Ψαροµαχαλά το boutique hotel Aethra στεγάζεται σε ένα εξαιρεικό οίκηµα του 19ου αι. Εδώ θα αφεθείτε στη χαλαρωτική αύρα που το περιβάλλει και θα ξεκουραστείτε σε ένα από τα πλήρως ανακαινισµένα δωµατιά του, όλα µε θέα το Ναύπλιο. Highlight, σίγουρα η µεγάλη αυλή µε τις λεµονιές
και τις πορτοκαλιές. (Κοκκίνου 17 & Ζυγοµαλά, Τ. 27520 25253)

Βoutique hotel Aethra,  Ναύπλιο

Περισσότερα για το ξενοδοχείο https://aethra.gr/

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ