ξενοδοχεία μυστικά

Τα ξενοδοχεία έχουν «μυστικά» που μπορεί να μη τα γνωρίζει κανείς, μιας και είναι ένας πολυσύχναστος χώρος.

Επίσης, ανακαλύψτε τους 5+1 κανόνες ασφαλείας στο ταξίδι που ίσως αγνοείτε!

Τα ξενοδοχεία «κρύβουν μυστικά» από τον κόσμο, καθώς πρόκειται για μέρη που περνά πολύς κόσμος. Γι’αυτό τα δωμάτια και οι χώροι πρέπει να είναι καθαροί και περιποιημένοι, για να διασφαλίζουν την ποιότητα και την υγεία των πελατών τους.

Όλα αυτά θα έπρεπε να ισχύουν, όμως ισχύουν; Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θα θέλει να μάθει ένας επισκέπτης ξενοδοχείου, γιατί τα «μυστικά» μένουν μεταξύ των εργαζομένων.

Μέσα από βίντεο το TheRichest θέλει να μας αποκαλύψει μερικά από τα πιο μεγάλα «μυστικά» που κρύβουν τα ξενοδοχεία που επισκεπτόμαστε. Αποκαλύπτοντας κάποια γεγονότα που τα θεωρούσαμε μύθους αλλά, τελικά, αποτελούν την αλήθεια.

Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε όλα τα «μυστικά» των ξενοδοχείων.

King Pacific Lodge: Ένα απίστευτο ξενοδοχείο που…επιπλέει!

Το King Pacific Lodge είναι ένα πλωτό πολυτελές ξενοδοχείο, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καθώς…επιπλέει!

Επίσης, ανακαλύψτε το εντυπωσιακό φρούριο στη Σκωτία που έγινε ξενοδοχείο!

Είναι τοποθετημένο στη δυτική ακτή της Βρετανικής Κολομβίας, του Καναδά. Αυτό το ξενοδοχείο στην ουσία είναι σαν ένα τεράστιο πλωτό σπίτι το οποίο μπορεί να επιπλέει πάνω στο νερό.

Διαβάστε ακόμα:  6+1 ευρωπαϊκοί προορισμοί υπό εξαφάνιση - Ανάμεσά τους και ένας ελληνικός

Το πλωτό ξενοδοχείο είναι ρυμουλκούμενο και ρυμουλκείται κάθε χειμώνα και καλοκαίρι, κάνοντας 116 μίλια. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τρόπος για οικοτουριστικές διακοπές σε συνδυασμό με την πολυτέλεια που σου προσφέρει το ξενοδοχείο.

Επίσης, μέσα στις “ανέσεις” παρέχονται και μικρά ταξίδια οικολογικής περιπέτειας στην άγρια ζωή και πολιτιστικό τουρισμό. Επιπλέον ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει μία από τις περιηγήσεις πεζοπορίας και τις βαρκάδες. Ακόμα, μπορεί να ψυχαγωγηθεί με την αλιεία, το καγιάκ και πολλά άλλα.

Το King Pacific Lodge, όπως ήταν φυσιολογικό, έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία. Καθώς ένα πλωτό ξενοδοχείο ξεχωρίζει πολύ εύκολα μέσα στο “πλήθος”. Επίσης, επιλέχθηκε ως το καλύτερο θέρετρο στον Καναδά από το περιοδικό Conde Nast Readers ‘Choice Awards. Τοποθετείται 350 μίλια, περίπου, βόρεια του Βανκούβερ, ενώ η πρόσβαση σε αυτό γίνεται κυρίως με τα αεροσκάφη Saab 340 της Pacific Coastal, αλλά και ελικόπτερα ή ταχύπλοα σκάφη.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ