Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
22.1 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΤα 3 Κυκλαδονήσια που προβάλλονται στην σκανδιναβική τουριστική αγορά

Τα 3 Κυκλαδονήσια που προβάλλονται στην σκανδιναβική τουριστική αγορά

Τρία πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων προβάλλονται με μπαράζ δημοσιευμάτων στην τουριστική αγορά της Σουηδίας, Δανίας και Νορβηγίας.

Συγκεκριμένα, η Σύρος, η Τήνος και η Μήλος με πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβικών χωρών συμπεριλαμβάνονται μαζί με άλλα στο πλαίσιο του διαφημιστικού προγράμματος για το 2023 στα ταξιδιωτικά Μέσα Vagabond, Firstclassmagazine και Hellofromgreece της Σουηδίας καθώς και στο magasinet-reiselyst της Νορβηγίας και travelbynomas της Δανίας.

- Advertisement -
Μήλος, Κλέφτικο
Σύρος, Αστέρια
Τήνος

Η σκανδιναβική αγορά είναι σημαντική για τις Κυκλάδες και την Ελλάδα γενικότερα, ενώ προσπάθειες έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν από το Γραφείο ΕΟΤ για την προσέλκυση και ταξιδιωτών τρίτης ηλικίας και συνταξιούχων με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου. Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με το Apollo Travel Group που συγκεντρώνει το 70% των πωλήσεων προς την Ελλάδα, καταγράφεται ρεκόρ πωλήσεων το τελευταίο διάστημα με τις προ-πωλήσεις των “πακέτων” του συνολικού προγράμματός του για φετινό καλοκαίρι να έχει φτάσει ήδη το 60%. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου και τις προ-πωλήσεις του τελευταίου τριμήνου του 2022 οι πωλήσεις τουριστικών «πακέτων» διακοπών και ταξιδιών για το 2023 έχουν ξεπεράσει κάθε εκτίμηση και κινούνται πάνω από τους στόχους για την φετινή τουριστική περίοδο.

Δείτε επίσης

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,271LikesΚάντε Like
88,475 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ