Τα διεθνή μέσα αποθεώνουν τους Λειψούς!
- Advertisement -

Οι Λειψοί, είναι ένα ελληνικό νησί που λίγοι ξέρουν με μια ιδιαίτερη ομορφιά. Αποτελεί κατάλληλο προορισµό για εκείνους τους ταξιδιώτες που αναζητούν την ηρεµία και την γαλήνη. Τα διεθνή μέσα φαίνεται πως το “ανακάλυψαν” και το αποθεώνουν! Το «μαγικό» νησί της Καλυψούς σας καλεί να το ανακαλύψετε κι εσείς!

Αρχικά στην Huffington Post Ιταλίας υπάρχει ένα άρθρο-ύμνος για τους ανεπιτήδευτους Λειψούς, παρακινώντας τους εκατοντάδες χιλιάδες αφοσιωμένους αναγνώστες της να ανακαλύψουν ένα προορισμό που δεν θα αφήσουν ποτέ πίσω τους!

Οι δημοσιογράφοι, που προσκλήθηκαν από τον Δήμο Λειψών τον Ιούνιο σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία μάρκετινγκ, σαγηνεύτηκαν από την ανυπόταχτη φύση του νησιού της θεάς Καλυψούς, τις παραλίες, τον αυθορμητισμό των ντόπιων και την αγνότητα των υλικών. «Είναι το νησί που μπορεί κανείς να αποδράσει από την πραγματικότητα αλλά και τις στημένες διακοπές!» είναι ένα από τα σχόλια του εγκωμιαστικού άρθρου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στη συντάκτρια μάλιστα πως «σε ένα νησί 800 κατοίκων δεν είναι λίγοι οι Ιταλοί που ήρθαν για διακοπές στους Λειψούς  και αποφάσισαν να παραμείνουν για πάντα βρίσκοντας το νόημα της ζωής τους, ένα καταφύγιο μακριά από την καθημερινότητα».

Επίσης, και η κορυφαία Ιταλική εφημερίδα La Repubblica το ανέδειξε μέσα από τα social media, κερδίζοντας εκατοντάδες likes σε λίγη ώρα!

«Δεν είναι στη φύση μας να πηγαίνουμε όπου πάνε οι πολλοί! Η στάση ζωής που πρεσβεύουμε είναι και το σύνθημα μας άλλωστε, στον Τουρισμό. Είμαστε ένα μικρό νησί που λαμβάνει μεγάλες πρωτοβουλίες όπως η κατάργηση της χρήσης πολλών πλαστικών ειδών και η συμβολή του Δήμου στη δημιουργία κέντρου προστασίας των δελφινιών. Επιλέγουμε να είμαστε αυθεντικοί και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διατηρούμε τα δώρα που μας χάρισε η φύση με σεβασμό στους επισκέπτες μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ