Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
34.6 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΤα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε ένα δωρεάν app

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε ένα δωρεάν app

Η Ένωση Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ δημιούργησε μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που αναλαμβάνει να μας εξηγήσει αναλυτικά τα δικαιώματά μας ως ταξιδιώτες. Και το όνομα αυτής, Traveler Rights GR.

Σε 16 ξεχωριστές ενότητες περιγράφεται απλά και κατανοητά όλο το νομικό πλαίσιο που διέπει τις συναλλαγές ενός ταξιδιού, από τις μετακινήσεις και τη διαμονή ως τη διατροφή και τις αγορές. Ο ταξιδιώτης, μάλιστα, μπορεί να υποβάλει άμεσα μέσω της εφαρμογής στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας το ερώτημα ή την καταγγελία του.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και στα αγγλικά, κατάλληλη για λειτουργικά Android & IOS, και περιλαμβάνει επίσης αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο και στοιχεία επικοινωνίας για όλες τις τουριστικές υπηρεσίες όπως Αεροδρόμια, Λιμάνια, Τουριστική Αστυνομία και Πρεσβείες.

- Advertisement -

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο νόμο ταξιδιών
Επίσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης υπάρχει η δυνατότητα να στείλετε αυτοματοποιημένο μήνυμα SOS στις επαφές που θα έχετε προεπιλέξει, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται οι συντεταγμένες σας με GPS Tracking.

πηγή: in2life.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,285LikesΚάντε Like
88,433 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ