Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
35.3 C
Athens
ΑρχικήΑττικήΑθήναΤα δωρεάν της Αθήνας το 2018: Ξένες γλώσσες,μουσικά όργανα,γιόγκα και pilates,μαθήματα χορού!

Τα δωρεάν της Αθήνας το 2018: Ξένες γλώσσες,μουσικά όργανα,γιόγκα και pilates,μαθήματα χορού!

Ξένες γλώσσες, μουσικά όργανα, γιόγκα και pilates, μαθήματα χορού και άλλα ωραία και ενδιαφέροντα που μπορείτε να κάνετε δωρεάν στην Αθήνα το 2018.

Δωρεάν μαθήματα από την «Αλληλεγγύη» του Athens Fringe Network

Αποτέλεσμα εικόνας για Athens Fringe Network

- Advertisement -

Ένα εθελοντικό δίκτυο αλληλοβοήθειας ξεκινά τρεις φορές τον χρόνο δωρεάν μαθήματα κάθε είδους. Για το πρώτο τρίμηνο του 2018, αυτά περιλαμβάνουν αγγλικά αρχαρίων και μεσαίου επιπέδου, θεατρικό αυτοσχεδιασμό, φιλοσοφία, salsa, γαλλικά αρχαρίων, δημιουργική γραφή, μουσικά όργανα, θεωρία της μουσικής, ρέικι, υποκριτική και ελεύθερο σχέδιο.

Η περίοδος εγγραφών ξεκινάει την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και διαρκεί έως και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινές, 12.00-17.00. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ως και δύο μαθήματα από το πρόγραμμα δωρεάν, πληρώνοντας απλώς μια εγγραφή της τάξης των 15€. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και πρόγραμμα μαθημάτων εδώ.

Το μοναδικό στον κόσμο εστιατόριο και θέατρο μέσα σε τρένο βρίσκεται στην Αθήνα!

Δωρεάν μαθήματα και γυμναστική στο ΚΠΙΣΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για Δωρεάν μαθήματα και γυμναστική στο ΚΠΙΣΝ

Πολλά και ενδιαφέροντα μαθήματα, σεμινάρια και εργαστήρια ενηλίκων προσφέρει σταθερά (και πάντα δωρεάν) κάθε μήνα το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Τον Ιανουάριο, το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μαθήματα υπολογιστών για άτομα άνω των 65, γιόγκα, τάι τσι, εισαγωγή στον κώδικα και mat pilates. Οι έχοντες πιτσιρίκια, ρίξτε μια ματιά και εδώ για τα παιδικά τμήματα.

Δωρεάν μαθήματα υπολογιστών για νέους 18 έως 24 ετών

Αποτέλεσμα εικόνας για μαθήματα υπολογιστών
Στις 29 Ιανουαρίου ξεκινούν στο ΕΛ/ΛΑΚ στο κέντρο της Αθήνας τρία τμήματα δωρεάν μαθημάτων για νέους 18 έως 24 ετών. Μοναδική προϋπόθεση για την παρακολούθησή τους είναι η καλή γνώση αγγλικών –δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε κάποιο από τα αντικείμενα των μαθημάτων. Τα τμήματα αφορούν την Εισαγωγή στο 3D Printing, το Web Design και τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου, και την εξοικείωση με το Office (επεξεργαστή κειμένου, λογιστικά φύλλα, powerpoint και βάσεις δεδομένων) μέσω του ανοιχτού λογισμικού LibreOffice. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Μαρτίου, και θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, από τρεις ώρες την φορά. Εγγραφές εδώ.

Η «Μονμάρτη της Αθήνας»: Η μποέμ συνοικία των λογίων,των καλλιτεχνών & ζωγράφων με την νεοκλασική αστική αρχιτεκτονική!
Μαθήματα ξένων γλωσσών (και όχι μόνο) στα Κοινωνικά Φροντιστήρια

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαθήματα ξένων γλωσσών
Πολλοί δήμοι μεγάλων και μικρότερων πόλεων «τρέχουν» κοινωνικά φροντιστήρια, τα οποία εκτός από ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές λυκείου, προσφέρουν και δωρεάν μαθήματα ενηλίκων. Στον Δήμο Δάφνης, για παράδειγμα, το Κοινωνικό Φροντιστήριο ξεκινά από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου δωρεάν μαθήματα ιταλικών (εγγραφές στο Δημαρχείο και στο τηλέφωνο 2132085505). Κάντε μια αναζήτηση στο Google με τις λέξεις «κοινωνικό φροντιστήριο» και το όνομα του δήμου σας, ή ρίξτε μια ματιά στη σχετική λίστα εδώ και… εκπλαγείτε ευχάριστα.

Δωρεάν μαθήματα στο Καλλιτεχνείο Αχαρνών 

Αποτέλεσμα εικόνας για μαθημάτων φωτογραφίας

Αποθέωση από Euronews: τα μπαρ και τα εστιατόρια της Αθήνας που πρέπει να επισκεφθεί κάθε τουρίστας

Ο δραστήριος καλλιτεχνικός πολυχώρος του Καλλιτεχνείου (Αθ. Χειλίου 16, Αχαρνές, τηλ: 210 2445788) ξεκινά κάθε φθινόπωρο, αλλά και σε διαφορετικές περιόδους μέσα στη χρονιά, νέα τμήματα μαθημάτων που περιλαμβάνουν από φωτογραφία και νοηματική γλώσσα μέχρι χειροποίητο κόσμημα και θεατρικό παιχνίδι. Μέσα στον Ιανουάριο, για παράδειγμα, ξεκινά νέο τμήμα μαθημάτων φωτογραφίας. Λεπτομέρειες εδώ και αιτήσεις για να ενημερώνεστε για τα νέα προγράμματα που ξεκινούν εδώ.

πηγή:.in2life.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,295LikesΚάντε Like
88,191 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ