Η Lufthansa εντάσσει στο πρόγραμμα της νέα δρομολόγια απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα, που θα μας ταξιδέψουν σε περισσότερους προορισμούς.

Επίσης, ανακαλύψτε την Ορεινή Αρκαδία, ένα χειμερινό προορισμό με υπέροχο φυσικό περιβάλλον!

- Advertisement -

Η Lufthansa ανακοίνωσε δύο νέες απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε Ρόδο και Ζάκυνθο.

Η λειτουργία τους θα ξεκινήσει από το Απρίλιο του 2020, με μία προγραμματισμένη πτήση την εβδομάδα για τον κάθε προορισμό. Ωστόσο, από τις αρχές Ιουνίου θα προστεθεί και μία δεύτερη πτήση την εβδομάδα.

Οι πτήσεις είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο για την Ζάκυνθο και κάθε Τρίτη και Σάββατο για τη Ρόδο.

Τα νέα δρομολόγια από τη Lufthansa είναι διαθέσιμα για κράτηση προς το κοινό από τις 27 Νοεμβρίου στο site της ή από ταξιδιωτικά γραφεία που είναι συνεργαζόμενα με την αεροπορική. Επιπλέον, μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας από τα γραφεία πώλησης εισιτηρίων της Lufthansa.

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει την ενίσχυση των πτήσεων για Ηράκλειο. Ενώ θα προσθέσει μία ακόμη πτήση για το καλοκαίρι, που θα εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση. Οι πτήσεις για Ηράκλειο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Οι νέοι προορισμοί που ανακοινώνονται έρχονται να προστεθούν στη διευρυμένη λίστα προορισμών της Lufthansa στην Ελλάδα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την Αθήνα,τη Θεσσαλονίκη, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο και την Κέρκυρα. Μέσα από αυτή η εταιρεία εξυπηρετεί πολλούς δημοφιλείς καλοκαιρινούς και city break προορισμούς στην Ελλάδα και παράλληλα επεκτείνει το δίκτυό της στην τοπική αγορά, προσφέροντας παράλληλα στους ταξιδιώτες περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές από ποτέ.

Ο κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του Ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο σχολίασε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την προσθήκη της Ρόδου και της Ζακύνθου στο δίκτυο των προορισμών μας στην Ελλάδα. Καθώς επίσης και για την αύξηση των πτήσεών μας για το Ηράκλειο. Οι νέες αυτές πτήσεις από δυο κομβικά αεροδρόμια της Ευρώπης, όπως η Φρανκφούρτη και το Μόναχο, θα δώσουν την ευκαιρία στους επιβάτες μας να βελτιώσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία και να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα με το παγκόσμιο δίκτυό μας. Επίσης, όσοι ταξιδεύουν προς την Ελλάδα θα μπορέσουν να επισκεφτούν ακόμη πιο συναρπαστικούς προορισμούς. Επιπλέον, θα έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στις επιλογές τους. Είμαστε υπερήφανοι για την μακρόχρονη ιστορία που έχουμε στην Ελλάδα και συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε και να στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, καθώς και να προσφέρουμε νέες ταξιδιωτικές επιλογές στους πελάτες μας».

«Η Ρόδος και η Ζάκυνθος είναι μεταξύ των πιο αγαπητών νησιών στην Ελλάδα και προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Μετά από μια επιτυχημένη θερινή σεζόν σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Σαντορίνη, το Ηράκλειο και η Κέρκυρα, είμαστε σίγουροι ότι και αυτοί οι νέοι προορισμοί διακοπών θα γίνουν ανάρπαστοι και ότι οι πελάτες μας θα ενθουσιαστούν και θα αγαπήσουν τις νέες επιλογές που τους προσφέρουμε για τις διακοπές τους για το επερχόμενο καλοκαίρι».

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ