Η Πάργα, είναι το «νησί» της Ηπείρου και ένα μέρος που μοιάζει σαν να έχει πέσει από τον παράδεισο!

Eίναι χτισμένη αμφιθεατρικά γύρω από έναν κόλπο, που «βλέπει» Ιόνιο Πέλαγος. Πρόκειται περί μιας κωμόπολης, πραγματικά μοναδικής ομορφιάς με πολύχρωμα σπίτια να στολίζουν τα σοκάκια της.

Διαθέτει πολύ όμορφες παραλίες, γραφικότατα λιθόστρωτα σοκάκια και απέναντι μπορείτε να αντικρίσετε τους Παξούς και τους Αντιπαξους, με τους οποίους υπάρχει και ακτοπλοϊκή σύνδεση. Στον παραλιακό δρόμο θα βρείτε πολλές καφετέριες και ταβέρνες, όλες με πολύ ωραία θέα και φυσικά πολλές ξενοδοχειακές μονάδες.

Η Πάργα, είναι περισσότερο παραδοσιακή κωμόπολη. Λόγω και γεωγραφικής θέσης, έχει επηρεαστεί άρρηκτα, από την επτανησιακή αρχιτεκτονική και το κάστρο που βρίσκεται στην περιοχή, είναι ενετικής κατασκευής. Το κάστρο, όμως δεν είναι το μοναδικό, που θυμίζει την παλιά Βενετία. Το νησάκι της Παναγίας, απέναντι από την Πάργα, έχει και αυτό μεσαιωνικά και ενετικά κτίσματα.

Εδώ σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα έστω νοερό ταξίδι στην πανέμορφη, γραφική Πάργα, μέσα από ένα βίντεο που θα μας συνεπάρει με τις υπέροχες εικόνες το τόπου.

Διαβάστε ακόμα:
Πάργα: Ένα ονειρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων πάνω στην θάλασσα, από τον Τάσο Δούση

Δείτε το βίντεο και χαθείτε στην μαγευτική ατμόσφαιρα της Πάργας…

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ