Θα το συναντήσεις στην Ζάκυνθο και θα βρεις ποτό για κάθε γούστο και ικανοποιεί μεγάλη γκάμα γεύσεων και προτιμήσεων!

Το Zafiri Cava Deli πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1987 και πλέον φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή ελληνικών και διεθνών κρασιών, απεριτίφ, λικέρ και άλλων αποσταγμάτων από όλο τον κόσμο! Η τεράστια συλλογή του Zafiri Cava Deli περιλαμβάνει μεγάλη επιλογή αποσταγμάτων, όπως ουίσκι, ρούμι, βότκα, τεκίλα, τζιν, μπράντυ, λικέρ και πολλά άλλα.

Είσαι ο πιο απαιτητικός πελάτης και ψάχνεις κάτι το ιδιαίτερο που δεν μπορείς να το βρεις αλλού; Το Zafiri Cava Deli θα σου λύσει τα χέρια, αφού κουβαλάει μια διαφορετική σειρά από μάρκες και αρώματα! Είτε ψάχνεις ένα ομαλό και ήπιο ουίσκι, είτε  μία έντονη και πικάντικη τεκίλα που θα ταιριάξει απόλυτα στον ουρανίσκο σου!

Τα φαντασμαγορικά εγκαίνια του Zafiri Cava Deli στην Ζάκυνθο

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε μια λαμπερή βραδιά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Zafiri Cava Deli», κάβα ποτών και deli προϊόντων, το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή οδό Κωνσταντίνου Λομβάρδου στη Ζάκυνθο. Την επιμέλεια του μπουφέ ανέλαβε ο Chef Αλέξανδρος Πατρινός και το Food Concept Catering. Μια μεγάλη ποικιλία από finger food δίπλα στα προϊόντα του «Zafiri Cava Deli», συνόδευσαν τη μεγάλη λίστα κρασιών και ποτών που προσφέρει το κατάστημα.

Εμείς σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το «Zafiri Cava Deli» την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στη Ζάκυνθο.

23 χρόνια ιστορίας!

Λίγα λόγια για την ιστορία του Zafiri Cava Deli! Πάμε πίσω 23 χρόνια και συγκεκριμένα στο 2000 όπου μια μεγάλη επένδυση απογείωσε την Κάβα Ζαφείρης. Ένα νέο, μοντέρνο κτήριο κατασκευάστηκε σε ένα ιδιόκτητο οικόπεδο 10.000 m2 που φιλοξενεί σήμερα την μεγαλύτερη συλλογή από ελληνικά και διεθνή κρασιά, αποστάγματα, λικέρ και άλλα οινοπνευματώδη από όλο τον κόσμο!

INFO

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ