τροχόσπιτο κατοικία καθιστικό οικογένεια

Θα μένατε σε τροχόσπιτο; Δείτε πρώτα αυτό και μετά απαντάτε! Είναι το σπίτι των ονείρων μας ή ένα παράξενο σπίτι είναι ένα… τροχόσπιτο; Όταν είναι τόσο επιμελώς διακοσμημένο, με τζάκι και όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μια 7μελής οικογένεια, τότε “ναι”! Και προσθέστε το πλεονέκτημα ότι το τροχόσπιτο ταξιδεύει ανά τον κόσμο, δεν μένει κάπου μόνιμα, δίνοντας την ευκαιρία στους ενοίκους να γνωρίσουν κι άλλους, άγνωστους τόπους.

- Advertisement -
τροχόσπιτο κατοικία καθιστικό

Ο Brentt και η Brittnee Proha είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι Αμερικανών, οι οποίοι έχουν 5 παιδιά και έναν σκύλο. Οι περισσότεροι θα πίστευαν ότι είναι αδύνατον να ζήσουν όλοι μαζί σε ένα τροχόσπιτο και θα έπρεπε να έχουν ένα μεγάλο σπίτι, που θα καλύπτει τις ανάγκες τους – με κήπο επίσης.

τροχοσπιτο κατοικία σαλόνι

Κι όμως η πολυμελής αυτή οικογένεια καταφέρνει να ζει άνετα σε ένα τροχόσπιτο, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια μεγάλη πολυτελής κατοικία, αφού έχει όλες τις ανέσεις και είναι διακοσμημένο με την τελευταία λέξη του στυλ στο design. Πλεονέκτημα; Το γεγονός ότι μπορούν να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, να μη βαριούνται σε ένα μέρος και επίσης να γνωρίζουν τα παιδιά τους έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

τροχόσπιτο κατοικία κουζίνα

Το τροχόσπιτο αναμορφώθηκε με βάση τις ανάγκες τις οικογένειας, διαθέτει καθιστικό με τζάκι, δωμάτιο για τα παιδιά, μεγάλη κρεβατοκάμαρα με άνετες ντουλάπες, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μπάνιο, 17 παράθυρα (με το άπλετο φως να λούζει όλους τους χώρους) και φυσικά αυλή! Τι σημαίνει αυτό; Η οικογένεια φροντίζει να σταθμεύει στο πράσινο, δημιουργώντας κάθε φορά και έναν δικό της κήπο για όσο χρονικό διάστημα μείνει σε έναν τόπο – συνήθως σταθμεύουν για 3 με τέσσερις εβδομάδες.

τροχόσπιτο κατοικία ζευγάρι ιδιοκτητών

Η εσωτερική διακόσμηση φέρει την υπογραφή της οικοδέσποινας, η οποία επέλεξε minimal γραμμές στα έπιπλα, βελούδινα υφάσματα για τις καρέκλες και τους καναπέδες και από εκεί και πέρα ομόρφυνε τους χώρους με ριχτάρια, μαξιλάρια, κουρτίνες και διάφορα όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα.

Πολλά από τα έπιπλα μετακινούνται, αφήνοντας ελεύθερο χώρο στην οικογένεια, εάν υπάρχει ανάγκη, όπως για παράδειγμα οι κουκέτες των παιδιών που σηκώνονται και τους αφήνουν ελεύθερο χώρο για παιχνίδι. Στο ίδιο μήκος κύματος και το κομό, που γίνεται χώρος εργασίας.

τροχόσπιτο κατοικία εξωτερικός χώρος

Η ίδια απαντώντας στο ερώτημα εάν τα παιδιά της θα έπρεπε να έχουν καθένα το δικό του δωμάτιο, είπε ότι μπορεί να ήταν καλύτερα από άποψη χώρου “αλλά εγώ τα παιδιά τα βρίσκω πάντα να κοιμούνται όλα μαζί στον παιδότοπο”! Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά της οικογένειας χαίρονται τον τρόπο ζωής τους και τους αρέσει που είναι όλοι μαζί…

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ