Συγκαταλέγεται σε μια από τις πιο αξιόλογες διευθύνσεις στον χάρτη διαμονής της Αθήνας και ειδικά φέτος είναι η χρονιά του αφού μόλις ανακαινίστηκε και μας υποδέχεται πλέον σε ένα περιβάλλον ultra chic αισθητικής που θα συζητηθεί.

Aπό τον Γιώργο Λ.Παπαχατζή ([email protected])

Ο λόγος για το ιστορικό ξενοδοχείο Τιτάνια στην καρδιά της Αθήνας, το οποίο μόλις ολοκλήρωσε την μεγάλης κλίμακας ανακαίνισή του με στόχο την άνετη, ζεστή και πολυτελή φιλοξενία των επισκεπτών του.Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση όλων των δωματίων και στους πέντε ορόφους, από τον 1ο έως και τον 5ο, η οποία διατηρεί το κλασικό ύφος τους που τα έχει καταστήσει τόσο δημοφιλή στους επισκέπτες του,  εξασφαλίζοντας έτσι μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Η ανακαίνιση δεν σταμάτησε στους ορόφους δωματίων αλλά διείσδυσε  και στους χώρους εστίασης του 11ου ορόφου. Ο εσωτερικός χώρος του δημοφιλούς Olive Garden bar & restaurant που στεγάζεται στον 11ο όροφο,  είναι πλέον ένα σημείο αναφοράς στον εστιατορικό χάρτη που έχει κάθε λόγο να καυχιέται για την υπέροχη θέα στην Αθήνα και την Ακρόπολη!

Το Τιτάνια στεγάζει συνολικά 385 δωμάτια χωρητικότητας 800 κλινών όλων των κατηγοριών (standard, family, superior, executive, junior suites & deluxe suites) , ενώ στα δυνατά χαρτιά του εκτός από το Olive Garden Bar & Restaurant, συγκαταλέγεται και το εστιατόριο La Brasserie που έχει αναδειχθεί στέκι στο κέντρο της πόλης,  το Vergina Restaurant, ενώ επίσης διαθέτει και μια από τις μεγαλύτερες αίθουσες συνεδριάσεων στην Αθήνα που φιλοξενούν σημαντικές εκδηλώσεις και συνέδρια. (Πανεπιστημίου 52,  Αθήνα , Tηλ:210ΦΦ33.26.000, www.titania.gr)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ