Βρίσκουμε τα πιο οικονομικά δωμάτια, τις ωραιότερες παραλίες και τα πιο νόστιμα ταβερνάκια σε κάθε γωνιά της Εύβοιας για τα τελευταία καλοκαιρινά μας σαββατοκύριακα.

Στη Βόρεια Εύβοια
Το γλυκύτατο παραθαλάσσιο χωριό της Λίμνης, οι πιο μικρές και γραφικές Ροβιές ακριβώς δίπλα, τα μοναστήρια μέσα στα δάση, τα φαράγγια και τους καταρράκτες που τις κυκλώνουν και η Αγία Άννα με το άριστα οργανωμένο camping της είναι από τις αγαπημένες μας γωνιές στην Βόρεια Εύβοια.

Πού βουτάμε: Στην μεγάλη παραλία των Ροβιών, στη χερσόνησο της Λιχάδας και στον Άγιο Γεώργιο και το Γερολίμανο με το καταπράσινο φόντο – τα δέντρα φτάνουν ως τη θάλασσα.
Πού μένουμε: Στα άνετα Georgiou Apartments ή στα λιτά στούντιο με θέα του Lappas Rooms στις Ροβιές. Στα μοντέρνα διαμερίσματα Αλεξίου κοντά στη Λίμνη ή στο Agia Anna Club Camping.
Πού τρώμε: Στην Αύρα της Λίμνης για φρέσκο ψάρι πλάι στη θάλασσα, στον Θύμιο στη Δάφνη για φημισμένο κοντοσούβλι και στον Ελαιώνα για ντόπιες συνταγές στις Ροβιές.
Ένα ταξίδι στην Νεκρά θάλασσα και τι μυστήριο κρύβεται πίσω απο αυτή;

Στην Κεντρική Εύβοια
Η Χιλιαδού με το μικρό της φαράγγι, η Στενή με το βουνό της Δίρφης για φόντο (και για καταπράσινες πεζοπορίες) και η Κύμη είναι από τις καλύτερες βάσεις για χαλάρωση και εξερευνήσεις στο κεντρικό κομμάτι της Εύβοιας που αγναντεύει το Αιγαίο.

Πού βουτάμε: Στις δύο παραλίες της Χιλιαδούς, που είναι δημοφιλείς και στις τάξεις των φίλων του ελεύθερου κάμπινγκ και του γυμνισμού. Στον Λιμνιώνα με τα ζεστά, ήσυχα γαλαζοπράσινα νερά και τα λίγα ταβερνάκια γύρω του. Στην Κύμη, σε ένα από τα πιο ζεν beach bar της Εύβοιας, τις «4 Χοντρές», αν θέλετε ξαπλώστρα και καφεδάκια, αλλά χαλαρούς ρυθμούς.
Πού μένουμε: Στα deluxe διαμερίσματα της Τερέζας στο Λιμνιώνα, στα όμορφα, φωτεινά δίκλινα του Panorama Hotel στην Κύμη ή στις σουίτες του ξενώνα της Βασιλικής στη Στενή.
Πού τρώμε: Στον Γλάρο, τον Λάιο και τον Ρίννη για θαλασσινούς μεζέδες και μαγειρευτά δίπλα στη θάλασσα στη Χιλιαδού. Συγκλονιστικά κοψίδια και αρνί στη λαδόκολλα στον Κισσό στη Στενή της Δίρφης. Και στο 1743, στην πλατεία της Άνω Στενής, για φοβερά γλυκά – δοκιμάστε το φημισμένο μπισκοτόγλυκο.
28 γραφικά χωριά του κόσμου

Στη Νότια Εύβοια
Τα χωριουδάκια των Πετριών και των Αγίων Αποστόλων συνδυάζουν την ορεινή γοητεία με τη θαλασσινή αύρα και αποτελούν ωραιότατη βάση εξερεύνησης για το νότιο κομμάτι της Εύβοιας.

Πού βουτάμε: Στο Κλιμάκι με τα διάφανα νερά και τον αμμώδη βυθό ή στον Χερόμυλο με τα γαλαζοπράσινα νερά και το ψιλό βοτσαλάκι.
Πού μένουμε: Στα άνετα διαμερίσματα με θέα θάλασσα του Paramithenio στους Αγίους Αποστόλους, στα Saltriver Rooms στον Αλμυροπόταμο της νοτιοδυτικής Εύβοιας ή στα λιτά δωμάτια του Αετού στην Κάρυστο.
Πού τρώμε: Στην Κουτσή Καραβίδα στους Αγίους Αποστόλους και στην Λιανή Άμμο στο Κλιμάκι για ήσυχη ατμόσφαιρα και χαλαρό τσιμπολόγημα θαλασσινών δίπλα στη θάλασσα. Χορταστικές μερίδες σε λογικές τιμές θα βρείτε και στο Τζιβαέρι στις Πετριές και στην Ξύλινη Φωλιά στην Αχλαδερή, όπου θα δοκιμάσετε θαλασσινά αλλά και ωραία ψητά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ