Οι ταξιδιώτες και οι φωτογράφοι συχνά ανεβαίνουν νωρίς ώστε να πεζοπορήσουν, να χαζέψουν και μετά να απολαύσουν την λάμψη του ήλιου, όπου οι ακτίνες, χτυπούν τους πανύψηλους ορεινούς όγκους. Τα βουνά προσφέρουν αξέχαστη θέα που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού. Είτε δειτε νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ, αυτοί οι φυσικοί γίγαντες μας δείχνουν πολύ γρήγορα την κλίμακα του φυσικού μας κόσμου και τα ατελείωτα θαύματα που είναι διαθέσιμα να βιώσουμε προσωπικά.

Μια εκπληκτική θέα σε βουνό των Ελβετικών Άλπεων.

- Advertisement -

Αυτή η εικόνα είναι στο Vestrahorn, αναδεικνύοντας την απίστευτη ομορφιά στην Ισλανδία.

Η λίμνη Stellisee στην Ελβετία είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη από όπου μπορείτε να θαυμάσετε την κορυφή του Matterhorn και την επιβλητικότητα του. Όντας εκεί την ανατολή του ηλίου μετά από ένα ταξίδι 4 ωρών έκανε την στιγμή πραγματικά ξεχωριστή.

Πεζοπορία σε ένα από τα ομορφότερα τοπία του κόσμου κοντά στην άκρη του Bromo Caldera, Java, Ινδονησία.

Longyearbyen, Svalbard, Νορβηγία: Το μόνο μέρος στη γη όπου μπορείτε να δείτε το Βόρειο Σέλας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κατά τη χειμερινή περίοδο, θεωρητικά δεν υπάρχει φως της ημέρας. Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε στη 1μμ. Αυτή η λήψη είναι ικανή να συλλάβει τόσο τα ελαφρά φώτα όσο και το φως που αντανακλάται από κάτω από τον ορίζοντα.

Διαβάστε ακόμα:  Κόσμος: 15 πόλεις που μπορεί να πλημμυρίσουν μέχρι το 2030

Τον Φεβρουάριο στην Yamagata της Ιαπωνίας, οι ισχυροί άνεμοι και η υγρασία κατάφεραν αν δημιουργήσουν πάγο. Το σούρουπο, ο πάγος και το χιόνι ευθυγραμμίστηκαν στην πλαγιά του χιονισμένου βουνού για να λουστούν στο ηλιοβασίλεμα, και να λάμψουν στο φως εκείνης της όμορφης ημέρας.

Η μοναδική καστροπολιτεία της Χίου

Οι καταρράκτες Sunwapta  είναι μια εκπληκτική τοποθεσία στη μέση των Καναδικών Rockies στο Jasper National Park του Καναδά.

Η πρώτη δέσμη του ηλιακού φωτός λάμπει στην κορυφή του Αγίου Ιωάννη, με μια θάλασσα από σύννεφα στο παρασκήνιο. Γκουά Πάκα, Σαμπάχ, Μαλαισία.

Πηγή: nationalgeographic.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ