«Ακολουθήσε τον λαγό και θα βρεις κάτι κρυμμένο» και καινούριο,συμπληρώνω..Το ολοκαίνουργιο λοιπόν -για την ακρίβεια μέτρα 50 κατι μέρες παρουσίας στη πόλη- White Rabbit στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και παράλληλα «απομονωμένο», είναι ένα πρωτοπόρο cafe wine bar.

Κείμενο-Ρεπορτάζ: Κατερίνα Ρίγκου

Πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ο χώρος ποτέ πριν δεν υπήρξε μαγαζί καθώς μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως αποθήκη και ακόμα πιο παλιά ήταν εβραϊκή εκκλησία.

Που θα φας το καλύτερο brunch στη Θεσσαλονίκη!

Θεσσαλονίκη: Τι γυρεύει... ο λαγός στη πόλη;

Θεσσαλονίκη: Τι γυρεύει... ο λαγός στη πόλη;

Θεσσαλονίκη: 5 γνωστά μπαρ που πρέπει να κάνεις check in!

Ο χώρος λοιπόν όπως και το concept δεν επιλέχθηκαν τυχαία! Η wine list περιλαμβάνει περίπου 50 ετικέτες στην πλειοψηφία τους ελληνικές από όλη τη χώρα και ελάχιστες πολύ επιλεγμένες διεθνούς αμπελώνα. Πολλές μάλιστα από αυτές μάλιστα σερβίρονται και σε ποτήρι! Τη λίστα συνοδεύει άψογα ένα μικρό μενού με πιάτα ιδανικά για κρασί επιμέλεια της chef Ντίνας Χρηστίδη.

Η εναλλακτική γευστική πιάτσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που διεκδικεί μια από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις ντόπιων και επισκεπτών!

Θεσσαλονίκη: Τι γυρεύει... ο λαγός στη πόλη;

Θεσσαλονίκη: Τι γυρεύει... ο λαγός στη πόλη;Εξίσου μεγάλη βαρύτητα τόσο σε ποιότητα, όσο και σε γεύση έχει δοθεί και στον καφέ όπως και το ελληνικό πρωινό που σερβίρεται καθημερινά. Και όλα αυτά σε έναν minimal χώρο κυρίως βιομηχανικό με κυρία στοιχεία τον μπρούτζο, το ξύλο και την πέτρα ενώ δεν λείπουν τα arty στοιχεία καθώς το White Rabbit φιλοξενεί εκθέσεις ζωγραφικής, πίνακες καλλιτεχνών που αλλάζουν περίπου κάθε μήνα!

Θεσσαλονίκη: Τι γυρεύει... ο λαγός στη πόλη;


*Αυτή την περίοδο φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής του Θανάση Ζαχαρίου.

Θεσσαλονίκη: Τι γυρεύει... ο λαγός στη πόλη;🔖Καθημερινά απο τις 08:00 (και πρωινό) / Η κουζίνα 14:00 – 00:00
Stay tuned για τις βραδιές γευσιγνωσίας αλλά και για τα lives!

Θεσσαλονίκη: Τι γυρεύει... ο λαγός στη πόλη;📍Τσόπελα 4, Τ. 2310 242199, FB. White Rabbit Thessaloniki

Μέχρι να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση διαβάστε τα πάντα για τη Θεσσαλονίκη στον απόλυτο οδηγό πόλης Best in travel Thessaloniki 2017! Κατεβάστε το εντελώς δωρεάν απλά με ένα κλικ.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ