Κήπος του Νερού Θεσσαλονίκη

Μάγεψε μικρούς και μεγάλους ο ανακαινισμένος Κήπος του Νερού, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, που αποδόθηκε και πάλι στους πολίτες, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου, έπειτα από εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και αναβάθμισης που υλοποιήθηκαν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Τον χώρο επισκέφθηκαν την ίδια ημέρα (Σάββατο 5/6) , με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης.

- Advertisement -
Ο ανακαινισμένος κήπος του νερού στη Θεσσαλονίκη
Photo: https://centre-architecture.thessaloniki.gr/
Κήπος του Νερού Θεσσαλονίκη
Photo: https://centre-architecture.thessaloniki.gr/

«Σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος κάνουμε ένα μικρό δώρο. Στο εξαιρετικό περιβάλλον της νέας παραλίας αποδίδουμε και πάλι πίσω τον Κήπο του Νερού, αυτόν τον πολύ όμορφα σχεδιασμένο χώρο, που όμως ήταν επί χρόνια εγκαταλελειμμένος», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους του Δήμου που εργάστηκαν, ώστε να αποδοθεί στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης ένας χώρος όμορφος και ασφαλής.

Κήπος του Νερού Θεσσαλονίκη  - Νέα Παραλία
Photo: https://centre-architecture.thessaloniki.gr/
Θεσσαλονίκη - Κήπος του Νερού
Photo: https://centre-architecture.thessaloniki.gr/

«Με το έργο που υλοποιήθηκε στον Κήπο του Νερού, που επί σειρά μηνών ήταν εκτός λειτουργίας, οι υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσαν το πολύ υψηλό επίπεδό τους», είπε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης, εξηγώντας ότι πέραν του φυτικού υλικού επανατοποθετούνται σταδιακά στις λίμνες και τα ψάρια που είχαν απομακρυνθεί πριν την έναρξη των έργων. Την υλοποίηση των παρεμβάσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης στον Κήπο του Νερού υποστήριξε με χορηγία της η ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης στον Κήπο του Νερού
O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης

Δείτε σε βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ