Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
38.5 C
Athens
ΑρχικήΗνωμένο ΒασίλειοΑγγλίαΘρυλική παμπ στο Λονδίνο γίνεται μπαρ γυμνιστών!

Θρυλική παμπ στο Λονδίνο γίνεται μπαρ γυμνιστών!

Η παμπ Coach & Horses, δεν είναι ένα απλό μαγαζί στο Σόχο του Λονδίνου. Είναι μια θρυλική παμπ που άνοιξε το 1847 με τους κατοίκους της περιοχής να υπερηφανεύονται για το στολίδι τους. Το ίδιο και οι επισκέπτες οι οποίοι περνούν το κατώφλι της θρυλικής παμπ συχνά πυκνά και επιστρέφουν σε αυτή με την πρώτη ευκαιρία.

Στο τιμόνι της παμπ τα τελευταία 12 χρόνια βρίσκεται ένας τολμηρός επιχειρηματίας ο οποίος δε σταματά να εκπλήσσει τους φίλους της παμπ με τις καινοτομίες του. Για παράδειγμα, πριν λίγα χρόνια ήταν η μία από τις πρώτες ή ίσως και η πρώτη παμπ στην Αγγλία που άλλαξε το μενού σε αποκλειστικά χορτοφαγικό. Πλέον, πήρε μια ακόμη: να μετατρέψει το θρυλικό στέκι στην πρώτη παμπ γυμνιστών στο Λονδίνο.

- Advertisement -

Μη παραξενευτείτε δηλαδή, αν περάσετε την πόρτα της παμπ και δείτε θαμώνες να απολαμβάνουν το ποτό τους έτσι όπως τους γέννησε η φύση. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει και εσείς η όσοι δεν επιθυμούν τη γύμνια, να πετάξετε τα ρούχα σας. Πάντως αν επιθυμείτε να επισκεφτείτε την παμπ όπως σας έφερε η μητέρας σας στον κόσμο, μάθετε πως πρέπει να ενημερώσετε προηγουμένως τους υπεύθυνους έτσι ώστε να προετοιμαστεί ένα ειδικό περιβάλλον.

Η παμπ Coach & Horses
Η θρυλική παμπ
Παμπ Coach & Horses
‘Αποψη της παμπ

Ο ιδιοκτήτης εμπνεύστηκε την τολμηρή κίνηση, από το ημερολόγιο «The Beauty and the Beasts of Soho», το οποίο υπήρχε στο μαγαζί. Το ημερολόγιο φιλοξενούσε γυμνές φωτογραφίσεις μερίδας θαμώνων της παμπ, το οποίο δημιουργήθηκε για άκρως φιλανθρωπικό σκοπό.

Πάντως, το εν λόγω ημερολόγιο ενισχύει τον αγώνα του ιδιοκτήτη της θρυλικής παμπ έναντι τον εταιρειών που θέλουν να εξαγοράσουν την επιχείρηση. Σύμφωνα με τον ίδιο και τους θαμώνες της, αυτό θα αλλοιώσει τον χαρακτήρα και την φιλοσοφία του θρυλικού μαγαζιού.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,286LikesΚάντε Like
88,438 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ